https://kozigallas.gov.hu/…bviewer.aspx?…
Budapesti Műszaki Főiskola
Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
igazgatási ügyintéző
Budapesti Műszaki Főiskola
Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
igazgatási ügyintéző
Kedves Impossible,
foglalót kérdezett és kötbért? vagy belemerészkedett a zálogjog sötét bugyraiba?:)))
Kacsa11
most látom, hogy beadási határidő augusztus 14 és csak postai úton lehet benyújtani jelentkezést, tehát ....................
VISZONT
ezt még megpályázhatod - augusztus 15 a határidő
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet
Szakmai asszisztens
Az első az jobb. Határozott idejűre nem akarok menni, mert ott rohadhatok jövő évig. Nem érdekel a határidő, majd felhívom őket hétfőn. Köszi! :)
Kacsa,
nem, abba nem ment bele, bár én szeretem a zálogjogot, pont azért, mert mindenki utálja. :D (Ja persze nem tudom, csak szeretem. Egy időben azért sacc/kb tudtam. :D )
itt van még egy állás
Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatala
okmányirodai munkatárs
..................
Na ez jó. (Biztos nagyon izgalmas munkakör, de munkakör. :D ) Köszi.
De az a gyanúm, ott nem ketyeg a "szakvizsga órád" Impiboy.
Sunshine after the rain.
Leg,
az már hagyján. Most már megélni kell (értsd: fenntartani az életfunkciókat minél tovább), ha nemis ketyeg az időm, legalább lesz mit ennem (az valahogy jobban érdekel, mint a ketyegés, bár a ketyegés is fontos lenne). :D
Na erről írtam a múltkor! Egy igen közeli rokonom évekig ilyen munkakörben dolgozott, akkor elég volt hozzá az érettségi. Most meg?
"jogász szakképzettség; vagy főiskolai szintű igazgatásszervező vagy rendvédelmi felsőoktatásban szerzett szakképzettség"
Mondjuk azt is jó lenne eldönteni, melyik kell, mert mindhárom eltérő jellegű végzettséget ad.
A következő az lesz, hogy "jogász szakképzettség vagy mesterséges megtermékenyítő képzettség" szükséges???
Ez is tetszik, hogy szükséges a "munkakörre vonatkozó foglalkozás-egészségügyi alkalmasság".
Tekintve, hogy nem hegyimentőről vagy kohászról van szó, hanem egy olyan munkáról, amely ellátása során 8 órát kell ülni egy szobában egy íróasztal mellett, ehhez milyen speciális egészségügyi alkalmasság kell?
Megnézik, nincs e a delikvensnek aranyere, és tud-e nyugton ülni 8 órát?
lolz
„A következő az lesz, hogy „jogász szakképzettség vagy mesterséges megtermékenyítő képzettség“ szükséges???”
És! Valamint felső fokú angol nyelvtudás.
A nem mesterséges megtermékenyítéshez jó lesz a középfokú angol is, viszont még a felsőfokú francia se lesz elegendő. :-) Bocs fiúk, egész délután angolul meg franciáuk dolgoztam, és fáradt vagyok. (Sajnos a könyvemen és nem valami természetes megtermékenyítésen.) :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
:))
Kedves tanárúr,
van, akinek a könyv is megteszi...lol
Kedves Imp, azt hiszem félreértett valamit. Mifelénk ezt úgy mondják, hogy attól, hogy valaki jó katolikus, még lehet Fradi-drukker. :-) Most éppen könyvet írok... :-)
(Lásd még: Joe az az ember, aki tud gitározni, de ezt nem mindig teszi.) :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Majd kérek egy dedikált példányt, hátha egyszer értékes lesz. :D
Bár már a dedikálásnál tartanánk! Sajnos előbb meg kell írni! :-( Sokhavi munka, hétköznap dolgozom, hétvégén írok. :-( A normális valahol a kettőnk pillanatnyi elfoglaltsága között lenne...
Hát attól még, hogy nincs állásom, elfoglalt vagyok. Pl. tanulok pókerezni. :D
inkább keress állást, vagy tanulj vmi hasznosat
„aki keres, az talál”
„kérjetek, és adatik”
Keresek, lehet, hogy felvesznek postásnak. lol
Szerintem a pókertanulás is hasznos. (Persze nem kell egész nap csinálni. :D )
"a pókertanulás is hasznos"
Nem vitatom. De az angoltanulás még hasznosabb. Még ha fárasztóbb vagy kevésbé szórakoztató is. :-)
Lásd még: Sokan álmodnak sikerről, csak az odavezető út árát sokallják...
Tetszik ez, amit tanárúr apukája mondott. Az én apukám meg azt mondta, hogy "az akadályok arra valók, hogy átugorjuk őket".
Arra a kérdésre vajon mi a jó válasz, hogy "Miért gondolja, hogy magából jó ügyvéd lesz?" ?
Én aztán nem gondolom, majd az idő eldönti. Baromság ilyet kérdezni, mégis kell hogy legyen rá jó válasz. De mi?
pl. már három éves korod óta minden reggel úgy kelsz fel és este fekszel le, hogy egy napon ügyvéd leszel (mert amúgy családod minden tagja ügyvéd/bíró stb.)
Apai ágon felfelé mindenki jogász, de anyai ágon is akadt. Ja, benne van a génjeimben. De én ezzel nem fogok jönni állásinterjún, ez beképzeltséget is jelenthet a felvételiztető szemében (szerintem), amit az emberek utálnak, ráadásul nem hinném, hogy ilyen választ várnának. Persze nem rossz, csak én nem mondanám. Az amióta az eszemet tudom (azaz nem rég óta), ügyvéd akarok lenni szöveg pedig már nagyon elcsépelt. Extra ütős válaszra lenne szükség, olyanra, amit általában nem mondanak a jelöltek, mégis jó válasz. Van ilyen? Kell lennie.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02