Leg,
igazad van, elvégre nem az álláskereső topikban kellene kitárgyalni a söröket. :)
Álláskereső jogászok
Ez nem azt jelenti, hogy alkesznek gondoljuk a munkanélkülieket:-). Vagy mégis:-D?
Sunshine after the rain.
Ha szabad kicsit dicsekednem e gyümölcs ízesítésű sörök vonatkozásában én intéztem az egedélyeztetést, a kezdeti vámolást. Az említett szórakozóhelyek tulajdonosai tizen valahány éve ráéreztek arra, hogy e különleges gyümölcsízesítésű söröknek piaca van.
Ildikóka a Bem rakpart 12-ben voltál. A tulajok arra is figyeltek, hogy ne csa ezeket a söröket, hanem a hozzáillő belga kajákat is forgalmazzák. A kettőt együtt kell "gasztronómiálni". Nem olcsó, e megéri.
Leg,
elvégre nem minden alkesz munkanélküli és nem minden munkanélküli alkesz. :)
Attika,
grat. Amúgy én végig azt hittem, hogy a Fő utcai apátsági sörözőről beszéltek. A Bem rakpartiban még nem voltam. Szégyen. De ezek után majd megyek.
Kedves Attika,
Nagyon szeretem a helyet, jó élmények kötnek oda, a tulajdonos az utolsó úriember vendéglősök egyike. A gyümölcsös sörök hazánkba juttatásáért pedig csak hálával adózhat Neked a nemzet:-D.
Sunshine after the rain.
Ja a tulajdonos a Fő utcában, az Institut Francais mellett van.
Sunshine after the rain.
ott bizony :)
Iwikó
Kedves Legislátor!
Két tulajdonos van. Mind a kettő ízzig-vérig vendéglátós. Övék a Horgásztanya, a dunapart matróz, a belga és az apátsági. Huszonötéve kezdték a Horgásszal és ezt követóen vették meg és alakították ki a többit. Az apátsági egyébként bkv-s KISZ klub volt annó. Én még láttam a "kiszklubbos" álapotát. A Horgásztanyának ( Fő utcs-Halász u. sarok) van egy komoly jogi vonatkozása. Ki tudja mi az?
Az a betűn az ékezet visszavonandó.
Fogalmam sincs, de istenien főznek a Horgásztanyán :) Mi az? Valami műemlékvédelemmel kapcsolatos?
Iwikó
Attika,
Talán bűncselekmény színhelye volt?
Sunshine after the rain.
lator vagyok, ha László nem is:-D, de legalább legis:-D.
Sunshine after the rain.
Pedig Lator Laci bácsi mint költő és irodalmár elég komoly ember és a Pázmányon végzett csak egy régebbi intézményi variációjában.
"A Horgásztanyának ( Fő utcs-Halász u. sarok) van egy komoly jogi vonatkozása. Ki tudja mi az?"
- nem volt rá engedély
- volt, de utóbb kiderült, hogy nem arra vonatkozik, amire adták
- arra vonatkozott, de nem annak megfelelően jártak el, akik kérték
- annak megfelelően jártak el, de ezt nem lehetett hitelt érdemlően bizonyítani
- lehetett, de az ügyben már nem az a hatóság illetékes, aki annak idején eljárt
- minden olyan eset, amely nem utalható az a-e bek. körébe, és egyébként is még ezen kívül minden más.
- a g) pont majdnem kimaradt: a "horgásztanya" név használata alkotmányjogilag legalábbis aggályos.
Impi,
ez nagyon LOL. :)
Kedves Marci,
Én nagyon nagyra tartom Lator Lászlót költőként, műfordítóként, de ezt a kis szójátékot nem tudtam megállni. Biztos nem haragudna érte. Főleg a Lyukasórában láttam sokat, kár, hogy már nincs a műsor, úgy tűnt, ő tud legtöbbet az irodalomról az ott lévők közül.
Kedves Impi,
Ez tényleg lolz.
Nils, szia:-D.
Sunshine after the rain.
OFF
Kedves Nils,
A bortopikban ven egy kis poénkodás a nickneveddel (én követtem el), érdekelne a véleményed:-D
ON
Sunshine after the rain.
Kedves Leg,
olvastam és véleményeztem. :)
Hát örülök, hogy tetszik a kreálmányom. Büntetőjogias szemléletben született, abban vannak ilyen állatságok, hogy felsorolnak huszonöt dolgot, aztán huszonhatodikként odaírnak valami olyat, aminek fényében az előtte lévő huszonöt tök felesleges.
újabb kedves hirdetés az állásbörzén:
"Előnyt jelent:
elektronikus cégeljárás ismerete
Szegeden, Pécsett vagy az ELTÉN szerzett diploma"
Ha szegény Lábady átutazik Pécsről Budapestre, akkor az utazás fáradalmaitól elgyötörten talán kevesebb tudást oszt meg a hallgatóival, mint Pécsett? Ki tudja. Nade mi van akkor, ha Budapestről utazik Pécsre? Az álláshirdetést feladó iroda kedves vezetője nyilván tudja is a választ. Majd felhívom. Nagyon érdekel.
Kedves Nil,
Én is olvastam a Tiedet.
Kedves Imp,
A g) pont a legfontosabb szerintem is:-DDD.
Sunshine after the rain.
Kössz, Ildi, de hol vagyok én a magas szinttől? :D Közepem van. :P
Imp.! A jogi vonatkozás nem jogsértést jelent. Te csak ilyen okokat soroltál fel. Nem jó "nyomon jársz".
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02