janoo,
mindenképp folytasd, ebben az időszakban pláne ne válts addig, amíg nincs egy biztos másik, jobb, ígéretesebb helyed!
A kertészkedés és a játékterem miatt elismerésem!
Iwikó
janoo,
mindenképp folytasd, ebben az időszakban pláne ne válts addig, amíg nincs egy biztos másik, jobb, ígéretesebb helyed!
A kertészkedés és a játékterem miatt elismerésem!
Iwikó
Ildiko!
Én is így gondolom,pláne,h egy hét alatt nem lehet komoly következtetéseket levonni.
Elismerés meg nem kell: a játéktermet szerettem, mert éjszaka dolgoztam és azt jobban szeretem.A kertészkedés alatt meg ingyen barnulsz, nem kell szoli:)
Imp,
Én egész népemet fogom...
majd elengedemXD.
Sunshine after the rain.
Leg,
Én összes könyvemet fogom
Ultramagas hőfokon
Hají-
Tani.
És elmegyek egy nyárra
A kékvízű Dunára
Lazí-
Tani.
jano,
nem voltunk évfolyamtársak (hacsak nem vagy bukott angyal :D ), én Jobbágyis voltam (és én kedvelem Jobbágyit, és ez komoly :D ).
Én is kertészkedtem, de az allergiám miatt abba kellett hagynom. Szerintem mindeképp dolgozz, örülj annak, hogy van munka, főleg ha 6 számjegyű a pénz (ritkaság). A játékteremben nem sötét alakok tanyáznak?
Impossible!az államvizsgákkal maradtam le egy évet, így idén végeztem (hála a remek szabályzatnak )
Jobbágyit szeretni?Fura egy ízlésed van:) Valószínűleg dolgozni fogok, csak kicsit bizonytalankodom, nem olyan könnyű lelkileg a munka.
Milyen sötét alakokra gondolsz?:)
Imp,
Költő vagyXD.
Sunshine after the rain.
jano,
az álomvizsgákkal én is lemaradtam. Hogy mennyit, azt hagyjuk. :D Konkrétan csak polgár...de az épp elég volt. A többi ment elsőre. De erről én tehetek, a vizsgáztatók minden esetben úgy jártak el, ahogyan az az adott helyzetben általában elvárható.
Sötét alak=tisztességtelen szándékkal közeledő és/vagy büntetett előélettel rendelkező természetes személy.
Impossible!Ha lemaradtál a polgár államvizsgával és jobbágyis voltál, akkor eggyel felettem jártál? Mikor kezdtél?
Ilyen definícióval megállapíthatjuk előfordultak sötét alakok. Leginkább nem norvég kinézetűek,ha érted...
titok :D
ez még talán nem volt
állásinterjú.....
Imp,
A sötét alakok kiváló definícióját adtad:-).
Sunshine after the rain.
Leg,
köszi. :)
Amit most bemásolok, az komoly, tényleg létező álláshirdetés. Sokmindent láttam már, de ilyet még nem:
"Követelmény: Negyedéves joghallgató ügyvédi szakvizsgával rendelkező
elektronikus cégeljárás, klasszikus ügyvédi tevékenység"
Követelmény: Negyedéves joghallgató ügyvédi szakvizsgával rendelkező ügyvédet keres ügyvédi iroda alapítása céljából. Előny: Meglévő ügyfélkör előnyt jelent de nem feltétel.
negyedéves joghallgató ügyvédet venne kilóra
Szerintem korrekt: "nekem pénzem van az iroda nyitásához, de nincs hozzá papírom - neked papírod van, de nincs pénzed. Kooperáljunk."
:-)
(Erre mondják mifelénk, hogy szép ma a reggel, kár, hogy este van!)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
De Eweol, az eredeti szöveg nem úgy szólt, ahogy átírtad. :)
Szerintem negyedéves joghallgatót keresnek ügyvédi (?) szakvizsgával. :D
Vagy több helyen hirdetnek különböző szövegekkel? :D
Most min vagytok fennakadva, kellemes szimbiózisban élhetnek, egyiknek pénze nincs, másiknak meg papírja, ha megtehetném, én is így csinálnám :)
Iwikó
Én inkább meghalnék. :D Nem mennék el egy pénzes kölökhöz, a büszkeségem nem engedné.
Szép dolog a büszkeség (lsd. M.Darcy-t:), csak az a baj, hogy hamm-hammra már nem elég...
Iwikó
Akkor éhendöglök. Azért mindennek van határa. Tényleg van.
Votlam olyan "interjún", ahol azt mondta az illető (szerencsére nem jogász végzettségű), hogy "itt igazándiból az lenne a lényeg, hogy hogyan tudnánk megkerülni a jogszabályokat". (Persze jó pénzért.) Először meghöhhentem, majd gondolkodóba estem (pedig nem lett volna szabad), de végülis az elveimhez tartottam magam szerencsére: ha a dupláját adja, akkor se megyek oda.
meghöhhentem lol és meg is hökkentem :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02