Kedves Jácintka!
Megnéztem az általad leírtakat, ennyi diagnózist tényleg nagyon nehéz lenne kikeresni.
Véleményem szerint fellebbezni kellet volna harmadfokra.
Az igazsági orvos szakértő, szerintem már figyelembe venne minden betegséget, nálam is próbálkoztak korábban is visszaminősítéssel, de akkor másod fokon visszaadták a 67%-ot.
Fellebbezésembe felsoroltam a szakorvosok összes diagnózisát, és felsoroltam melyeket hagyták ki a bizottsági szakértők. Mivel már a harmadfokról lekéstél szerintem add be sürgősen állapotrosszabbodást, a megfelelő nyomtatvány kitöltésével.
A nyomtatvány innen kinyomtatható.
https://e-ugyintezes.onyf.hu/…kulframe.asp
B01: a lap alja fele található.
Hivatkozzál olyan betegségekre, amiket nem vettek figyelembe az utolsó bizottsági határozatba, és még ha vannak újabbakra. Én beadtam a harmadfokot is és az állapotrosszabbodást is. Még egyik helyre se nincs idézőm, de nem utasíthatják el egyiket sem. Mielőtt elmennél az orszi idézésére kérd, hogy találkozz a szociális és a munkaügyi szakértővel is. Nem hívja fel rá senki a figyelmet, de ehhez jogod van, beszéld meg a lehetőségeket. Ha úgy látod, hogy nem segítő készek dobd oda a pelenkát az orruk elé.