Üdvözletem!
Nekem egy elég összetett problémám lenne!
Lakásvásárlásban vagyunk és mindent elindítottunk, letettük a 10% foglalót ami jelen esetben 850ezer FT!
A hitelügyintéző tanácsára nyitottam egy új bankszámlát, hogy arra utaltatva a fizetést azt mutassuk be a banknak akinél a hitelt felvesszük(ahová eddig ment onnan vonják az autó törlesztőjét és ugye ezt nem akarjuk feltétlen publikálni, mert a kettő együtt meghaladja a 33%-ot, rizikós hogy nem adják meg), szóval jeleztük a munkáltatónak, hogytő, h melyik bankszámlaszámra szeretnénk a fizetést!Nyugtázták, hogy ok!
Eltelt egy hónap a fizetés a régire jött, ezt letudták annyival, hogy nem rögzült a rendszerben megfelelően, de most újrarögzítették és rendben lesz!
Most ismét a régire utalták ismét rendszerhibára hivatkozva!Nos emiatt elképzelhető, hogy kifutunk a szerződésben vállalt határidőből és ezesetben bukjuk a 850ezer FT-ot!
A munkáltató hibájából!
Állításuk szerint nem tudják visszautaltatni és átküldeni a helyes bankszámlára!
Mit tudunk ez esetben tenni? A szerződésen már nem tudunk módosítani! Itt a munkáltató hibázott 2X is!
A választ előre is köszönöm!
Üdv
Gergő