Még nem. Most a 6. pontnál szavaznak:
http://www.parlament.hu/…napirend.htm
Üdvözlettel Veci
Még nem. Most a 6. pontnál szavaznak:
Üdvözlettel Veci
gabusch
Most szálltam be. Miről szavaznak éppen név szerint?
Üdv: Korall (53-as nö)
aztaaaa!!!
Veci!
Az MR-en még nem a nyugdíjról beszélnek. ? Jól hallom?
plizzzzzz !!!
A Pláza a téma ??
Én átaludtam a nyugdíjat ?
@Veci
336-n jelen :-)
Kezdődik:-)
gabusch
Akik ebben az évben korhatár alatti nyugdíjasok (előrehozott, korkedvezményes...), mi kétszer megyünk nyugdíjba. :-(
Üdvözlettel Veci
@eszterann..
a rádiós variációt hozd be,zenélnek egyfolytában,de én kivárom :-)
@józsi51
köszi:-) szerintem is...mindenben egyetértünk
Az a bajom, h csak egyszer szeretnék életemben nyugdíjba menni:-)
(más ez,minthogy 2-3 gyereket szültem /avagy 1-2x házasodtam..)
Ez a nyugdíjba "hasmenés"-36-40-41-42-44 után után már egy más pozició :-)
Ezt szerintem úgy tudjátok, ha jobb egér gombbal rákattintotok a tv. javaslatra (T/4663. szám), ezután a hivatkozott tartalom mentése másként és mentsétek le a gépetekre, onnan megnyitható.
Üdvözlettel Veci
Veci!
Én sem tudok .pdf formátumot megnyitni. Valószínű ez a baja eszterann-nak is.
Nézzétek meg ezt is:
http://www.parlament.hu/…663-0030.pdf
Hááát! még mindig szünet van. Lehet hogy igazad lesz gabusch.
Üdvözlettel Veci
Vajon nekem miért nem jön be a parlamenti közvetítés? Valamit rosszul csinálok...? Hilfe!
Kedves Gabusch!
Így igaz, ahogy írod!
Én is írtam, többször is már, hogy nem mindegy az, hogy valaki 45 éves, vagy 45 évet dolgozott már!
Nem váltanának ki akkora ellenérzést a társadalomból,
ha a realitások talaján maradnának a követeléseikkel!
Korábbi beírásoddal kapcsolatban, nagyon szomorú, hogy
államok vannak az államban!
Üdvözlettel: jozsi19510
Remek az időzítés !
Majd valamikor éjjel végszavazás !
Nem kell ezt látnia másnak,csak annak a pár ezer embernek,aki a netet használja !
Különösen nem kell látniuk a Ratkó bébiknek:
(45-50-55 )évesek levesébe...
Én mindent megteszek az öregedésem ellen,de b'meg !!
Egészen más dolog reggelente 50 évesen,-avagy 60 évesen felkelni.
Üdv:gabusch0603
Nem tudom!!!
Nézzétek a parlamenti közvetítést.
Üdvözlettel Veci
T Veci. Na most aztán értem,ez most jó vagy rossz???Üdv Ferenc
renéke
Ma a korhatár előtti nyugdíjak eltörléséről szavaznak.
Nézd meg az egységes tervezetben mely Kjt. §-t érinti a törvényjavaslat, ezt vesd össze a hatályos Kjt. pontjaival.
FIÚK ÉS LÁNYOK!
ITT vannak még valami módosítók:
EZEKET is meg kellene néznetek (nekem is)!
zárószavazás előtti módosító javaslat
http://www.parlament.hu/…om.irom_adat?…
„4. Az egységes javaslat 7 . (1) bekezdés j) pontja az alábbiak szerint módosul :
"az, aki esetében a biztosítással járó jogviszonyának megszüntetéséhez szüksége s
egyoldalú jognyilatkozatot [e törvény hatálybalépését] 2012. január 1-ét megelőzően a
másik féllel írásban közölték, vagy a jogviszonyt megszüntet ő megállapodást [e törvény
hatálybalépését] 2012. január 1-ét megelőzően írásban megkötötték, feltéve, hogy a
biztosítással járó jogviszony megsz űnését követ ő nap 2012. évben van, és a jogosult a
biztosítással járó jogviszony megsz űnését követő napon a 2011 . december 31-én hatályo s
szabályok szerint az I . c) pont ca), cb), cd), ce) vagy cl) alpontja szerinti korhatár előtti
nyugellátásra jogosult lett volna, "
„22. §
(1) Ez a törvény - a (2) [és (3)] bekezdésben foglalt kivételekkel - [a kihirdetését
követő harmadik napon lép hatályba] 2012. január 1-jén lép hatályba .”
Üdvözlettel Veci
Tisztelt Veci.Oly sok jó tanáccsal láttál el engem,hogy a mai 11.28.8h56kor irt tanácsod nem értem a közalkalmazotti felmentésekről is tárgyalnak???Az a kérdésem 2 percben nem tudnálak felhivni telefonon?már nem is tudom mit csináljak.Ferenc (renéke)hagondolod az cim icka52@freemail.hu.köszönettel.
FIÚK és LÁNYOK!
kb. 16:45 órától
DÖNTÉSEK, HATÁROZATHOZATALOK:
„13./
A korhatár előtti öregségi nyugdíjak megszüntetéséről, a korhatár előtti ellátásról és a szolgálati járandóságról szóló törvényjavaslat (T/4663. szám)
(A záróvita és a zárószavazás.) *
*Az MSZP képviselőcsoportja kezdeményezte, hogy az előterjesztés zárószavazására NÉV SZERINTI szavazás keretében kerüljön sor.”
VAGY
Üdvözlettel Veci
gyöngy53
A közalkalmazotti felmentéssel kapcsolatban a 40 éves topic-ba is olvass bele, az anyuka52-nek írt válaszom. A Hamini által idézetteket, az én bejegyzésemet jól rágd át és akkor tisztábban láthatod a helyzetet.
Ellenben a munkáltató felmentési közlése a tv. hatályba lépése előtt az 1952-es férfiak esetében igaz a ma szavazás előtt álló tv. javaslat szerint. Az 1953-as nőknek megmarad a lehetősége korhatár előtti ellátást kérvényezni az 59. szülinaptól, ha minimum 37 év szolgálati ideje meglesz. Neked 40 év lesz, így az ellátásod nem csökkentett lesz.
Üdvözlettel Veci
Tetszik a meccs!
Napok óta látom a kibontakozást. Nem szálltam ringbe, mert szerintem a Gitta és köztem néhány hónapja már nem túl jó lehet a viszony, akkor kértem őt, hogy menjen vissza az állomáshelyére. Időnként be-be néz hozzánk (anno erre én is kértem), de úgy látom a megszólalásai valakinek mindig irritáló, az igazságérzetét bántja (egyetértek!!!).
Ha valaki valamit nem jól tud, vagy csak egy részét emeli ki a törvényből, az úgy jár mint Gitta52. Rossz értelmezés-rossz tanács-felesleges aggodalomkeltés.
Hamiki, Korall Gabusch értem, amit írtok és további jó és reális érvelést kérek tőletek.
Gitta521! Javasolom, hogy a törvények értelmezésében vesd össze a bekezdéseken belüli egyéb hivatkozási pontokat is, mert akkor elkerülhető a félreértés, a pontatlan tájékoztatás, pontatlan értelmezés, és a "meccs" kimenetele is jobb lehet. Nem kell ebbe a topic-ba negatív felhang, zavarkeltés, esetleg "véletlen" félrevezetés.
Üdvözlettel Veci
Ma lesz a végszavazás? Végszavazás!
Kedves Mindenki,
Lehet hogy mar volt rola szo itt a forumon vagy esetleg a sajtoban de szamomra nem vilagos hogy azaltal hogy a juttatas jogcime megvaltozik megvaltoznak-e a kedvezmenyek is? Ertem ezalatt hogy a jogszabaly valtozasaval az eddig korhatar elott nyugdijba volnult szemelyek (40 ev munkaviszony utan) a tovabbiakban nem szamitanak nyugdijasnak es ezaltal elvesztik a (meglehetosen szereny) kedvezmenyeket pl. MAV es BKV berlet vasarlasakor.
A felvilagosito valaszokat elore is koszonom :)
spaniel
Figyeld nagyon az eseményeket! Én csak este tudok az üggyel foglalkozni.
Köszi a dicséretet, még csak tanonc vagyok, de amit már tudok, szívesen megosztom.
Üdv: Korall (53-as nö)
Kedves Fórumozók!
Ha mi, előrehozott nyugdíjasok, korhatár előtti ellátottak leszünk, de mégis nyugdíjasok akkor mi a helyzet a kiegészítő tevékenységű egyéni vagy társas vállalkozókkal? Lehetséges, hogy csak az egészségügyi szolgáltatási járulékot fizessen a vállalkozás a vállalkozó után? Magyarul EVA-sként nem akarok havi jövedelmet felvenni.
Segítsetek!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |