Ha jelenléti ívet kell vezetni mindkét helyen, akkro kitöltöd a jelenléti ívet. Nem értem mi a probléma?
Nyilván ha egyszerre kellene két helyen lenni, az nem jogi probléma, hanem fizikai. Az meg hogy hol végzi a munkár nyilván megállapodás kérdése.
Ha jelenléti ívet kell vezetni mindkét helyen, akkro kitöltöd a jelenléti ívet. Nem értem mi a probléma?
Nyilván ha egyszerre kellene két helyen lenni, az nem jogi probléma, hanem fizikai. Az meg hogy hol végzi a munkár nyilván megállapodás kérdése.
Kedves big cat,tudnál még valamit hozzáfűzni!
köszi!
oké értem,de ha mondjuk jelenléti ívet kell vezetni minkét helyen akkor azt,hogy oldják meg?
Vagy végezheti egy helyen is,ha egyszerre el tudja látni a kettőt és mindét munkaadó belegyezik?
Ki mondta, hoyg nem mehet egyszerre? Annyi munakviszoyna van különböző munkáltatóknál amennyit akar, vagy amennyit el tud látni.
Sziasztok!
Egy barátomnak jelenleg van egy hat órás határozatlan idejű munkaviszonya.
Most felvették egy másik helyre,ahol jóval többet tudna keresni,viszont az egy határozott idejű 8 órás munkaviszony.
Mivel ugye a 6 és a 8 órás munkaviszony nem mehet egyszerre,talán az lenne számára a megoldás,ha az egyik munkát megbízási szrződéssel látná el?
egyébként mindkét munka kicsit ügynöki jellegű,tehát nincs állandóan irodához kötve és tulajdonképpen az eredmény a lényeg
ha belemennek akkor ez járható út lenne szerintem.
esetleg valakinek van más véleménye?
dr.joci
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02