Ez rágalmazâs?


drbjozsef # 2023.11.14. 09:03

Túlparázod. :)

tszaboma # 2023.11.14. 07:09

Üdvözletem!
Sajnos azt hallottam vissza,hogy a doktornő szeret pereskedni. Szeretném megkérdezni,hogy ez alapjàn a komment alapjàn tényleg tud-e valamit csinálni:
Arra reagàltam mikor azt írta,tuti monden kamu és a menhely az àllatokat rosszul tartotta:
"Ez nem igaz,az állatokat nagyon is rendben tartották. Miért kell olyat allitani ,ami nem fedi a valósàgot? Gondolom hallotta, olvasta ,Pistike mondta... Akik valóban ott jàrtak ,örökbefogadtak,adomànyoztak,mind azt àllitjàk tisztaság volt a menhelyen és az àllatok.is rendben voltak. Mindez nem menti fel a vezetőt az embertelen bűntény alól,de valótlanságot terjeszteni arról,hogyan tartották az állatokat,netto szrsàg." Erre fenyegetett meg,hogy en sz*rnak hívtam őt. Hisba mondtam,hogy nem akkor màskèpp allitotta be,hogy rn őt egy szrsàgokat bessélő embernek irtam le:D Sajnos mivel törölt minden kommenter,az már nincs meg ahol azt írta,azok "védik" a menhelyet,akik biztosan részesültek az ő àltala küldött adomanyokból,meg ahol elnézést kértem,mindent törölt.
Jött a NAV-val,hogy biztosan talàlna a menhely számlàjàval valamit,amire azt irtam,hogy de nem erről volt szó,mert a pènzzel amit mi aromanyozók küldtünk,nem tudjuk mi lett,az biztos,hogy köszönetet èn sem kaptam soha,de nem ez volt a téma.
Ezeket a hozzàszólásokat ha perre viszi,egy technikus visszatudja hozni? Vagy tènyleg túlparàzom? Sosem volt becsületsértési,ràgalmazàsi perem...
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!

Majordomus # 2023.11.11. 20:53

Már szabadlábon van?

tszaboma # 2023.11.11. 18:28

Köszönöm szépen!!

drbjozsef # 2023.11.11. 18:08

Nem is az.
Felejtsd el nyugodtan.

tszaboma # 2023.11.11. 16:47

Egy menhelyről írta,hogy nem jól tartjàk a kutyàkat ,erre irtam,hogy netto szrsag valótlanságot állitani,hisz többen láttàk,hogy minden rendben van. Erre irta nekem amit irt:D Most mindent törölt és engem is tiltott.
Egyébként ez a 15 èvvel ezelőtti darabolós gyilkossàgot elhalgató nő menhelye. Leirtuk többen is,hogy elitèljûk a gyilkossàgot,de a menhelyet tenyleg rendben tartotta,mièrt kell valotlansàgot allitani,fokozni az amúgyis lincs hangulatot. Majd vadaskoditt,hogy aki "vèdu" a menhelyet az biztos az ő altala utalt adomànyokból èl...Most meg törölt ès tiltott... Elnézést kertem ha megbantottam,de nem gondolom,hogy ez ragalmazàs vagy becsületsértés

drbjozsef # 2023.11.11. 15:50

tszaboma,

Egy fenét. Ez semmi - ha pontosan így hangzott el.
Küldd el a picsába. De azt ne kommentben, csak privát üzenetben. :)

tszaboma # 2023.11.11. 15:40

Kedves Forum!
Facebookon azt írtam egy nőnek kommentben,hogy valamiről valótlanságot állitani netto sz*rság. Erre most fenyeget,hogy beperel az ügyvédje becsületsértésért,rágalmazásért illetve jó hírnév megsèrtésért. Mert azt állitja,hogy ezzel azt mondom,hogy ő rgy szrsáhokat beszélő ember... Ez megállja a helyét?