Kedves Forum!
Facebookon azt írtam egy nőnek kommentben,hogy valamiről valótlanságot állitani netto sz*rság. Erre most fenyeget,hogy beperel az ügyvédje becsületsértésért,rágalmazásért illetve jó hírnév megsèrtésért. Mert azt állitja,hogy ezzel azt mondom,hogy ő rgy szrsáhokat beszélő ember... Ez megállja a helyét?
Ez rágalmazâs?
tszaboma,
Egy fenét. Ez semmi - ha pontosan így hangzott el.
Küldd el a picsába. De azt ne kommentben, csak privát üzenetben. :)
Egy menhelyről írta,hogy nem jól tartjàk a kutyàkat ,erre irtam,hogy netto szrsag valótlanságot állitani,hisz többen láttàk,hogy minden rendben van. Erre irta nekem amit irt:D Most mindent törölt és engem is tiltott.
Egyébként ez a 15 èvvel ezelőtti darabolós gyilkossàgot elhalgató nő menhelye. Leirtuk többen is,hogy elitèljûk a gyilkossàgot,de a menhelyet tenyleg rendben tartotta,mièrt kell valotlansàgot allitani,fokozni az amúgyis lincs hangulatot. Majd vadaskoditt,hogy aki "vèdu" a menhelyet az biztos az ő altala utalt adomànyokból èl...Most meg törölt ès tiltott... Elnézést kertem ha megbantottam,de nem gondolom,hogy ez ragalmazàs vagy becsületsértés
Nem is az.
Felejtsd el nyugodtan.
Köszönöm szépen!!
Már szabadlábon van?
Üdvözletem!
Sajnos azt hallottam vissza,hogy a doktornő szeret pereskedni. Szeretném megkérdezni,hogy ez alapjàn a komment alapjàn tényleg tud-e valamit csinálni:
Arra reagàltam mikor azt írta,tuti monden kamu és a menhely az àllatokat rosszul tartotta:
"Ez nem igaz,az állatokat nagyon is rendben tartották. Miért kell olyat allitani ,ami nem fedi a valósàgot? Gondolom hallotta, olvasta ,Pistike mondta... Akik valóban ott jàrtak ,örökbefogadtak,adomànyoztak,mind azt àllitjàk tisztaság volt a menhelyen és az àllatok.is rendben voltak. Mindez nem menti fel a vezetőt az embertelen bűntény alól,de valótlanságot terjeszteni arról,hogyan tartották az állatokat,netto szrsàg." Erre fenyegetett meg,hogy en sz*rnak hívtam őt. Hisba mondtam,hogy nem akkor màskèpp allitotta be,hogy rn őt egy szrsàgokat bessélő embernek irtam le:D Sajnos mivel törölt minden kommenter,az már nincs meg ahol azt írta,azok "védik" a menhelyet,akik biztosan részesültek az ő àltala küldött adomanyokból,meg ahol elnézést kértem,mindent törölt.
Jött a NAV-val,hogy biztosan talàlna a menhely számlàjàval valamit,amire azt irtam,hogy de nem erről volt szó,mert a pènzzel amit mi aromanyozók küldtünk,nem tudjuk mi lett,az biztos,hogy köszönetet èn sem kaptam soha,de nem ez volt a téma.
Ezeket a hozzàszólásokat ha perre viszi,egy technikus visszatudja hozni? Vagy tènyleg túlparàzom? Sosem volt becsületsértési,ràgalmazàsi perem...
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
Túlparázod. :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02