Tértivevényes levél

Kovács_Béla_Sándor # 2025.10.15. 20:30

Merészség ebbe ügyvéd nélkül belevágni.

Niki2025 # 2025.10.15. 19:47

Légy szíves egészítsd ki a történetet azzal a nem elhanyagolható információval, hogy több mint 6 évig nem fizettél albérleti díjat ?

Berezvai -Almasi Ilona # 2025.10.15. 19:22

Üdvözlet.Segítségre lenne szükségem. Van egy ügyem sajnos,albérlet díji követelés.Követel a volt főbérlő 79 hónap albérleti pénzt 2012-2019 időszakra.Albérleti szerződés egyikünknek sincs meg. Annak idején 30000 Ft a lakbér.Most beadta a bíróságra, hogy 50 000 Ft volt a havi díj.Telefonon csinált hangfelvételt melyen (2017-ben) 30000 Ft havi bérleti díjról beszél (nem járultunk hozzá).Később küldött egy felszólító levelet Balog Tiborné névre,de az én nevem nem az volt hanem Balogné A.Ilona. Ezt az értesítőt én sosem láttam, csak most szembesültem a bíróságra beadott beadványban.Kérdésem ha nincs albérleti szerződés, a beadványban szereplő 50000 Ft/hó sem igaz, soha nem kaptunk átvételi elismervényt, számlákat sem láttunk ,a kiküldött levélen a név nem stimmel,cím igen azt a bíróság elfogadja mint elévülést megszakító okirat??? Jogviszonyt nem tudtam volna igazolni a postán, mert mit írtam volna hogy lehet én vagyok nem.Persze a személyi igazolványomon nem Balog Tiborné szerepelt. Mit dönthet a bíróság elévült a követelés rossz címzett miatt??