Ezt én is olvastam az indexen.Ami számomra nagy vicc, hogy állítólag a legnagyobb tartozás kétszáz valahány bűntetésből 2,4 milla.Ilyen max a mesében van csak, hogy 50 év alatt 204X kapnak el valakit.Én 17 éves koromig ameddig gyalog jártam összesen ha 15-20 alkalommal találkoztam bkv ellenőrökkel akkor sokat mondok.Persze lehet én jártam rossz járatokon, de nem tudom elképzelni, hogy valai van akkora hülye, hogy mondjuk a 20. eset után nem megy tovább és szarja le azt, hogy meg akarják állítani.Ha ennyi ellenőr lett volna mindenhol akkor már régen rájött volna egy csomó ember, hogy nem lehet bliccelni.Tuti, hogy valakik visszaélnek a bűntetéskor megszerzett adatokkal és azért van sok embernek sok 100 ezer forintos tartozása.Én konkrétan tudok olyan esetet amikor az illető balek volt és 3 valós bűntetés miatt befizetett 4 kilót, mert azt hitte annyi lett a kamat miatt és csak utána esett le neki, hogy vagy 50db-ot kértek tőle.Én mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy kérje ki a másolatokat és nézze meg az aláírásokat, mert lehet lesz egy csomó olyan ami feltűnően más vagy alá sincs írva főleg ha valaki tudja, hogy nem 50X kapták el, de annyit követelnek...
bkv fenyegetőzés

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás