bkv fenyegetőzés

Lhotse # 2006.12.21. 09:09

Macaroon Nem tisztem védeni a kollégát, de tudod, egy kis együttműködéssel és kb. fél óra időráfordítással sokkal elviselhetőbbé tehetnénk egymás számára ezt a földi létet. :) Biztos vagyok benne, hogy a BKV-s ügyvéd is a megoldásra törekszik és tőle telhetően odafigyelve, csak jogos, illetve annak vélt követelések behajtásával foglalkozik. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlen igaza van, de nem ártana egyeztetni az álláspontotokat. Ennek - ma még - leginteraktívabb módja a személyes találkozó. Ennyit a nem szakmai hozzászólásból.

A következő lépése a kollégának a fizetési meghagyás lesz, melyet a kibocsáttat ellened. Nos, ha biztos vagy a dolgodban (de csak akkor célszerű) annak kell 15 napon belül ellentmondanod. Ha nem teszed, a lehetőségeid a továbbiakban finoman szólva is korlátozottak lesznek. Ha ellentmondasz, perré alakul és akkor lehet bizonyítani.

Nem tudom, miért, de egy kissé szkeptikus vagyok és értetlenül állok az ilyen felvetések előtt, minthogy a BKV + az ügyvédje (Jó zsíros megbízás. :)) direkt arra játszik, hogy szerencsétlen állampolgárok adataival visszaélve szerezzen extra bevételt...