bkv fenyegetőzés

Missroundy # 2006.10.25. 23:53

Sziasztok!

Én ma kaptam levelet Rádi úrtól. Illetve nem is én. 6 éve vagyok tulajdonosa egy lakásnak. Erre a címre érkezett ma 3 db levél egy régebbi tulajdonosnak. Meg kell jegyeznem, hogy ez a tulajdonos óta már én vagyok a harmadik tulajdonosa a lakásnak. Friss az adatbázis :) Már épp hívni akartam az ügyvéd urat, hogy keresse meg az illetőt máshol, mert hozzám aztán küldözgetheti a leveleket, én életemben nem láttam az illetőt.
Csupán azért jöttem fel a netre, hogy utánanézzek, hol lehet elérni az ügyvéd urat. Ez volt az egyetlen oldal, amin megtaláltam. Érdekesnek találtam, amit írtatok. Ugyanis itt is hasonló a helyzet, azzal a kivétellel, hogy hozzám 3 levél érkezett.
Két levél Dr. Rádi Pétertől jött a következő címről: 1139 Budapest, Teve utca 1. a-c illetve 1934 Budapest, Pf. 353/1. Az egyik 282 ezer forintról (25 pótdíjazás), a másik 125 ezer forint (nincs megjelölve a pótdíjazások száma).
A boríték még nem is annyira feltűnő. De valóban, az aláírás nagyon érdekes. Én úgy tudom egy ügyvédi pecsétnek ennél azért jóval több kötelező eleme van.

A harmadik levél érdekes. Ugyanannak a személynek jött, szintén ugyanannak az illetőnek. Viszont ezt alevelet az OTP faktoring Követeléskezelő Rt küldte. Hogy mi a furcsa benne? Hogy ugyanarról a címről jött, mint, amelyikek DR Rádi Pétertől érkeztek (1139 Budapest, Teve utca 1. a-c illetve 1934 Budapest, Pf. 353). Itt ügyvezetőnek Thummerer Péter van megjelölve és tartozik hozzájuk egy mail cím (info@eos-ksi.hu), valamint egy honlapcím is (www.eos-ksi.hu). Bár gyanús, hogy a honlapon gyakorlatilag semmi értelmes információ nem lelhető fel :)

Bár az ügyben nekem hál istennek semmi szerepem, gondoltam azért leírom nektek, hátha van akinek segíthet abban, hogy senki ne verje át.