bkv fenyegetőzés

gege88 # 2012.09.14. 05:57

Kedves Fórumozók

Tegnap nap folyamán sikerült bele futnom egy kedves ellenőrbe a 5 ös Héven délután.

Sajnos nem vagyok Pesti, így annyira nem tudom hogy mennek idefent a dolgok.

Láttam hogy ellenőrzés jön készségesen elő vettem a jegytömbömet és átadtam az ellenőrnek miután meg torpedózott,hogy kezelje le Székesfehérváron simán ( ilyenkor eltépik és mennek tovább )de erre neki állt höbölögni hogy helyszíni nyolcezer mondom akkor szeretném magam kivonni az utazásból hiszen nem állt alapból sem szándékomba potyázni a következőn lyukasztottam volna és ennyi. Erre azt mondta hogy nem lehetséges és már intett is a Közterület felügyelőknek akik még pluszba úgy álltak be a Héven hogy mind két oldalon nem tudod elmenni mellettük senki anélkül hogy ne kellett volna nekik menni és az ellenőr is beállt mellém ugy hogy ha felkellek akarva akaratlanul is hozzá érek ami tudtommal jogosíthatja az ellenőrt hogy meg kérje a közfelügyeletest hogy alkalmazzon rajtam testi kényszert és elnézve az értelemtől nem éppen megáldott de teli pofával rám röhögő közfelügyeletest alig várta a szituációt.

Azt szeretném meg tudni , hogy mint az ellenőrnek mint a Közteresnek jogában áll e olyan magatartást folytatnia ami engem ilyen értelembe meg félemlít korlátoz az általam választott " szankció" végrehajtásában és mi a teendő ilyenkor ha többszöri kérésem sem tett eleget az ellenőr.

Segítséget előre is köszönöm.