Pjotr !
Nem, nem és nem !! Nerm arról van szó, hogy ne ítélném én is el a 14 alattiakkal való szexet mert őket nagyrészt tényleg lehet serdületlennek, , gyereknek nevezni, hanem itt a aprobléma két dologgal van:
1, összemosnak itt a pedophiliával mindent, mert ők maguk sincsenek tisztában mi az, és nem arra mennek, hogy a 14 alattiakkal való kapcsolatokat üldözzék, hanem ők egykalap alá vesznek itt kiskorút, fiatalkorút, nekik cukrosbácsi mindenki aki 18 alattival kezd! Pont ez a lényeg, hog ymég alapvető jogszabályokkal sincsenek tisztában, és nem a 14 alattiakkal való kapcsolatokat próbálják felderíteni, hanem bekategórizálnak aztán ide minden nekik nem tetsző dolgot, és aztán ebből lesznek az olyan tipikus esetek, amikor a 17 éves csajsziról az orvosszakértő megállapítja, hogy csak 13,8 éves, és máris mehet a herce-hurca.
2, A másik probléma pedig az, hogy akármi is legyen valakinek a nézete, felfogása, nem ártana tudomásul venni, hogy elvileg itt jogállam van, és ilyet nem szabadna hagyni, hogy "minket nem érdekel a jogszabály, akkor is pedofil és kész", na hát ezt a magatartást sokkal inkább üldözni kéne, csak hát ugye rámutattam már a sötétségükre, és emiatt aztán hiába jönnek az észérvek, hiába a jogi szabályozások a 14 évvel kaopcsolatban, csak mert ők nem így látják és csak mert őnekik az igazságérzetük és az erkölcsük nem ezt sugallja ..blablablabla
Nem is jutok szóhoz na ....
Viktor
ui: Úgyhogy Pjotr ! Nem, nem a valódi molesztáló pedofilokat támogatja senki szerintem, hanem az indokolatlanul pedofilnak megbélyegzett aztán a valóságban ahhoz köze nincs emberek kerülnek meghurcoltatásra esetleg, és ez az ami megengedhetetlen, vagyis úgy tűnik itt mégse.