kiszacsek!
Te már december 23. előtt - amikorra be kellett volna vonulnod - előrevetítetted, mi lesz, ha beteg leszek, vagy kérheted-e magad kórházba a börtönben, stb., stb., tehát látni lehet, hogy egyszerűen nem akarsz bemenni. Pont 23-án lettél pánikbeteg, és azért nem mentél utána sem be, mondjuk 24-én, mert a körzeti (vagy nem tudom milyen orvos) pár nappal későbbre visszarendelt a rendelőbe. Aztán megismétlődött ugyanez január elején, pont akkor lettél megint pánikbeteg, amikorra te - állításod szerint - saját magad be akartál végre vonulni.
Szerintem se számíts arra, hogy megkapod a feltételest. Ma már január 9. van, és gondolom, még mindig nem mentél be. Holnap szándékszol újból arra járni, de fogadok, hajnalban megint pánikbeteg leszel.
Majd ha kiadják az elfogatót - ha eddig még nem adták ki -, és rendőrök visznek be megbilincselve a családod és szomszédok szeme láttára, mondhatod, hogy pánikbeteg vagy, senkit nem fog érdekelni.
Írtam korábban, hogy a börtönben is van orvosi ellátás, ennek ellenére azóta sem vonultál be. Hát nem tudok mást mondani, csak azt, hogy vess magadra!
Kedvezmények (Fogház, Börtön, Fegyház)
Gabicsek
2011.01.09. 18:18
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog