"Csakhogy"?
Szerintem ez is botrányos, meg az eredetije is, ami önmaga paródiája.
Uborkaszezon a Jogi Fórumon?
Tényleg nem tudom, mi szükség volt erre az írásra. (Ezt JF-szerzőként és magánemberként is fenntartom.)
Csakhogy a paródia színtere nem lehet a törvényhozás. Mi jöhet még? Gyurcsány az Országháza szónoki pulpitásán nyilvánosan pisál és a társai tapsolnak?
Botrányos ez is, meg az is, amit parodizál, szerintem.
Az életrajzából kitűnően gondolom Molnár elvtárs is rájött, hogy mennyivel nagyobb buli, ha ügyvédjelöltkedés helyett politikai vonalon nyomul.
Az nem derül ki, hogy leszakvizsgázott-e, de mint tudjuk, egy egyszerű ügyvéd nem lehet valaki szakvizsga nélkül, miniszter igen.
Azt egyébként még szomorúbbnak tartom, ha egy jogász adja a nevét egy ilyen dologhoz.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezt tényleg ők dobták-e össze egy kerti parti alatt...
Sem a törvényjavaslathoz, sem Klárikához nincs közöm, az ELTÉ-hez is annyi, hogy jártam oda (ÁJK, BTK). Dobrev Klárával az egyetlen közös vonásunk, hogy mindketten gyűjtjük Magyary Zoltán műveit.
Sunshine after the rain.
Dícséretes pályafutás. Ehhez képest "Esze semmi, fogd meg jól." Nyilván úgy lett megyei elnök, ahogy Zhuslagék szervezték a pártot. Sok fiktív belépési nyilatkozat. Most még nyalogathatja Ferkó fenekét és ebből még profitál is. Mi lesz vele cca. 10 év múlva. Egyébként tudtam, hogy miniszter volt, csak a háttérrel nem voltam tisztában.
Legislator! Irod, hogy eltés volt. Klárika is ott tanít. Szerinted, ha Klárikát megkérdezik hallgatói, hogy mi a véleménye arról, hogy a házukban lévő fröccspartin ilyen törvényjavaslat születik, mit mond a hallgatóinak?
Házuk? De facto igen, de jure?
Eltés volt, ahogy látom.
Sunshine after the rain.
Dr. Molnár Csaba
volt közlekedési miniszter
volt kancelláriaminiszter
http://www.parlament.hu/…89/00589.pdf
Itt a törvényjavaslat.
"Köszönjük meg" maszopos képviselőinknek, hogy befröccsözve ennyire megtisztelik a törvényhozást.
Ki ( a f...) ez a Dr. Molnár Csaba? Az apja Fletóval volt együtt fizetett forradalmár?
Hát bizony, ennek az uborkának már szaga van...
Nem tudom pontosan, hogy most milyen apropóból, de közel egy hónapos "utógyújtással" hosszú cikk jelent meg a mai napon a JOGI Fórumon a Maszop Humorzsák Tagozata által közel egy hónapja
előterjesztett "vicces" törvényjavaslatról.
Azt hiszem már kitárgyaltuk hetekkel ezelőtt, hogy a Parlament törvényalkotó munkájának megcsúfolása bármely párttól, ha provokatív célból a Hócipőbe való politikai humoreszkeket terjesztenek be törvényjavaslatként.
Meg arról is szó esett, hogy az lenne az igazán "vicces", ha a Fidó vita nélkül megszavazná a Maszop vicces törvényjavaslatát, aztán ha bármelyik vicces maszopos pisszenni mer emiatt, a képükbe nyomnák, hogy Ti akartátok, Elvtársak! Az is baj, ha támogatjuk az ellenzék kezdeményezéseit?
Ennek itt a Fórumnak helye is volt, de nem értem, hogy egy JOGI Fórum a JOGI cikkek, hírek között miért foglalkozik komolyan a Maszop nyilvánvalóan provokatív célú politikai pamfletjével?
Ennyire uborkaszezon van, hogy nincs semmi más, tényleg JOGI téma?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02