Uborkaszezon a Jogi Fórumon?

ObudaFan # 2010.07.31. 13:38

"Csakhogy"?
Szerintem ez is botrányos, meg az eredetije is, ami önmaga paródiája.

lakatosmrk # 2010.07.31. 11:17

Tényleg nem tudom, mi szükség volt erre az írásra. (Ezt JF-szerzőként és magánemberként is fenntartom.)

Dr.Attika # 2010.07.31. 09:37

Csakhogy a paródia színtere nem lehet a törvényhozás. Mi jöhet még? Gyurcsány az Országháza szónoki pulpitásán nyilvánosan pisál és a társai tapsolnak?

ObudaFan # 2010.07.31. 08:03

Botrányos ez is, meg az is, amit parodizál, szerintem.

Egyjogász # 2010.07.31. 05:56

Az életrajzából kitűnően gondolom Molnár elvtárs is rájött, hogy mennyivel nagyobb buli, ha ügyvédjelöltkedés helyett politikai vonalon nyomul.
Az nem derül ki, hogy leszakvizsgázott-e, de mint tudjuk, egy egyszerű ügyvéd nem lehet valaki szakvizsga nélkül, miniszter igen.

Azt egyébként még szomorúbbnak tartom, ha egy jogász adja a nevét egy ilyen dologhoz.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezt tényleg ők dobták-e össze egy kerti parti alatt...

Legislator # 2010.07.30. 18:53

Sem a törvényjavaslathoz, sem Klárikához nincs közöm, az ELTÉ-hez is annyi, hogy jártam oda (ÁJK, BTK). Dobrev Klárával az egyetlen közös vonásunk, hogy mindketten gyűjtjük Magyary Zoltán műveit.

Sunshine after the rain.

Dr.Attika # 2010.07.30. 17:25

Dícséretes pályafutás. Ehhez képest "Esze semmi, fogd meg jól." Nyilván úgy lett megyei elnök, ahogy Zhuslagék szervezték a pártot. Sok fiktív belépési nyilatkozat. Most még nyalogathatja Ferkó fenekét és ebből még profitál is. Mi lesz vele cca. 10 év múlva. Egyébként tudtam, hogy miniszter volt, csak a háttérrel nem voltam tisztában.

Legislator! Irod, hogy eltés volt. Klárika is ott tanít. Szerinted, ha Klárikát megkérdezik hallgatói, hogy mi a véleménye arról, hogy a házukban lévő fröccspartin ilyen törvényjavaslat születik, mit mond a hallgatóinak?

Házuk? De facto igen, de jure?

Legislator # 2010.07.30. 17:15

Eltés volt, ahogy látom.

Sunshine after the rain.

hunfrakk # 2010.07.30. 16:17
hunfrakk # 2010.07.30. 16:15

Dr. Molnár Csaba
volt közlekedési miniszter
volt kancelláriaminiszter

Dr.Attika # 2010.07.30. 16:06

http://www.parlament.hu/…89/00589.pdf

Itt a törvényjavaslat.

"Köszönjük meg" maszopos képviselőinknek, hogy befröccsözve ennyire megtisztelik a törvényhozást.

Ki ( a f...) ez a Dr. Molnár Csaba? Az apja Fletóval volt együtt fizetett forradalmár?

Rexor # 2010.07.30. 15:46

Hát bizony, ennek az uborkának már szaga van...

Egyjogász # 2010.07.30. 15:33

Nem tudom pontosan, hogy most milyen apropóból, de közel egy hónapos "utógyújtással" hosszú cikk jelent meg a mai napon a JOGI Fórumon a Maszop Humorzsák Tagozata által közel egy hónapja
előterjesztett "vicces" törvényjavaslatról.

Azt hiszem már kitárgyaltuk hetekkel ezelőtt, hogy a Parlament törvényalkotó munkájának megcsúfolása bármely párttól, ha provokatív célból a Hócipőbe való politikai humoreszkeket terjesztenek be törvényjavaslatként.

Meg arról is szó esett, hogy az lenne az igazán "vicces", ha a Fidó vita nélkül megszavazná a Maszop vicces törvényjavaslatát, aztán ha bármelyik vicces maszopos pisszenni mer emiatt, a képükbe nyomnák, hogy Ti akartátok, Elvtársak! Az is baj, ha támogatjuk az ellenzék kezdeményezéseit?

Ennek itt a Fórumnak helye is volt, de nem értem, hogy egy JOGI Fórum a JOGI cikkek, hírek között miért foglalkozik komolyan a Maszop nyilvánvalóan provokatív célú politikai pamfletjével?

Ennyire uborkaszezon van, hogy nincs semmi más, tényleg JOGI téma?