Nandy, nem, de gondoltam, hátha valakinek okulása lehet a dologból.
Sunshine after the rain.
Nandy, nem, de gondoltam, hátha valakinek okulása lehet a dologból.
Sunshine after the rain.
Kedves KunMacho,
mire fel ez a militarizmus?:)
Kacsa11
Fiúk, vigasztalásként, Észak-Koreában a csajokat is besorozzák:
http://nol.hu/…1/000449391/
No, mára nincs semmi új ötlet? Vége a derülésnek?
Kedves syster!
Köszönöm megjegyzésedet, remélem sok hitetlen is olvassa azt.
Bocsi, egy érdektelen apróság egy nem jogásztól: KunMacho, az említett Megváltót a keresztyének nem szokták egyértelműen "az az ember"-ként aposztrofálni, annak ellenére sem, hogy bizonyos ideig földi halandó formájában volt jelen - legalábbis a mi Tiszteletesünktől még ilyet nem hallottam, pedig mindig nagyon figyelek!
Kedves KunMacho,
„Neeem. Nekem sosem volt pénzem az egyetemre.”
ha lett volna hozzá elég eszed, nem is kellett volna...
Kacsa11
„A fizetésemet azt visszatarthatják, mivel illetményem van,”
Komolyan vettél? REmélem, nem :)
"Joghallgató urak, és 40 év alatti jogászok, jogtudósok, szoktak önök cipőt fényezni, a gyakorlottak előnyben, az egyetem után jön a katonai szolgálat."
Tessék, kérem?
Sunshine after the rain.
Hunfrakk: publikáltam is.
Sunshine after the rain.
Neeem. Nekem sosem volt pénzem az egyetemre.
De nagyon tetszik az új? jogi fogalom: MAGÁNCSŐD ti. én már 20 éve benne vagyok, de csak monetáris értelemben, a derűmet megőrzöm.
Valld be, a tegnap elfogadott magas színvonalú törvényt te írtad a kormány részére.
Görcsoldóra lett volna szükségem
Volt már ilyen a 60-as, 70-es években. Úgy hívták, hogy KARHATALOM. Hivatásos és sorállományú katonákból állt. Kék parolinjuk volt. Ezt megszüntetve a hadsereg általános kötelezettségévé tették a karhatalmi feladatok ellátását. A kiképzési tervekben külön szerepelt a karhatalmi kiképzés. Magam is álltam ilyen minőségben talpig fegyverben , éleslőszerrel 1988. október 23-án "várva", hogy az ellenforradalmárok betörnek a laktanyába és kifosztják a fegyver és lőszerraktárat. Nem jöttek.
Kedves KunMacho,
azt hiszem sokak nevében kérdem:
mit szedsz?
Kacsa11
Van egy törvényjavaslatom, javaslom a katonaságon belüli REBISZ alakulatok felállítását.
Bocsánat, elírás: nem reggeli, hanem hajnali :D
Segítség; van egy jogi problémám: szabad-e egy embernek egy másik embert futásra kényszeríteni? :D
A puffin lekvárt én is ajánlom mindenkinek.
Anulu mamu gigyibar dibigyííí !!
Joghallgató urak, és 40 év alatti jogászok, jogtudósok, szoktak önök cipőt fényezni, a gyakorlottak előnyben, az egyetem után jön a katonai szolgálat. :D D D nem kell aggódni, valószínűleg írnoki beosztást kaptok, az puncsos, és buddogós beosztás. (a reggeli 1500 m-es síkfutáson nem kell mindig résztvenni :D D D)
„a közszolga az meg a hordár volt, csak valami hülye anno elkezdte rámondani a közszolgálati dolgozókra”
tényleg?
ezt nem is tudtam
az e-mail címem: hegeduspeter@tolna.net
Programszintű fixa ideám nekem is volt a választójoggal kapcsolatosan.
Megszüntetném a jelenlegi választási rendszert, helyette az országgyűlési és helyi önkormányzati képviselőket bizonyos szűkítő feltételek után - most nem részletezném őket - fennmaradó paszív válaztójoggal rendelkezők közül kiskorsoltatnám mondjuk egy számítógépes program segítségével.
Előnye: pl. gyors, olcsó,(nincs választási kampány, nincsenek mindenféle választási szervek), demokratikus, korrupcióellenes.
Polgármesterek esetében maradjon a közvetlen egyfordulós választás.
Kedves Kacsa1111,
Ez annak az eredménye, hogy azonos kultúrkörben szocializálódtunk.
Kedves Rexor,
Hogy dolgozott, nem kétséges.
"Csak a Puffin lekvár adhat erőt és mindent legyőző akaratot."
Sunshine after the rain.
A fórumnyitó valószinűleg maga sem gondolta ezt komolyan, lehet hogy a Kétfarkú Kutyapárt egyik viccmestere ő is.
Polgár(jogász) pukkasztásból én megadnám a kiváló érdemjegyet (főleg, hogy szemmel láthatóan dolgozott is rajta, méghozzá nem is keveset).
Anulu mondani burdiberdi.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02