Gy.F. úr telefonfoglalása


Law1 # 2006.02.21. 16:42

…. tudom már, a FIDESZ-nél biztos azért nem zavar, mert 4 éve még jobban éltél, mint most.

Law1 # 2006.02.21. 16:41

Na ez megint tipikus FIDESZ-es. Lekvár, arról miért nem beszélsz, hogy Orbán papa úgyszintén rátelepszik a vonalra és a jobboldali kampánydumájával zaklatja a jó népet? Érdekes, hogy ez viszont már nem háborít fel. Ezek szerint csak Gyurcsány és az MSZP sértik az emberek alkotmányos jogait, ha kampányszöveggel felhívnak valakit, de persze a FIDESZ-nél ez más. Nekik szabad.

the big cat # 2005.12.12. 09:23

Mindegy, hogy tudja-e fogalani a vonalat vagy sem, ez a telefonálás rendszerének fizikájából következik, nem jogi probléma. Ilyen alapon senki sem hívhatna senkit, csak alőzetes megbeszélés alapján, hiszen a helyzet az volna, hogy csak az előfizető engedélyével lehet hívni.

bootmaker # 2005.12.12. 08:04

Sziasztok.
Bocsi Big de technikailag kicsit helyesbitek. Tényleg le tudja foglalni a hivó a vonalat, még akkor is ha hivott nem veszi fel, mert addig a további hivóknak foglaltat jelez.
Persze ennek vajmi kevés köze a jogi és politikai dolgokhoz :)
B

Cola (törölt felhasználó) # 2005.12.12. 06:37

egyébként is: Gyurcsók Ferenc távgyógyító nem hív senkit... Õt hívják...

the big cat # 2005.12.11. 21:28

Már úgy érted, hogy a hívó félnek nem lenne joga hívni? Akkor te hogy hívhatsz föl akárkit? Előbb kikéred a véleményét személyesen, aztán felhívod? Akkor mi értelme a telefonnnak? A hívást a fogadó fél akármikor megszakíthatja, vagy föl sem veszi a telefont. A hívó fél nem tudja lefoglalni a vonalat. Ha azt akarod, hogy ne tudjanak hívni, titkosíthatod a számod, vagy letilthatsz, mondjuk bizonyos tipusú hívásokat, de értelme annak nincs, hogy megtiltsd, hogy felhívjanak.

lekvár # 2005.12.11. 20:13

Üdv mindekinek!
Nem tudom felvetődött-e már a téma,miszerint milyen alapon telepszik rá hosszas percekre a
matáv vonalakra Gy.F. úr ? Azt gondolom, hogy egy szolgáltatásért fizetek és a szerződésben nem hinném, hogy benne foglaltatik az, hogy egyesek politikai céllal egész egyszerűen egyodalúan lefoglalják a telefonvonalat. Mellesleg a szolgáltatót is jellemzi a történet.
Vagy ködben járok ????
Üdv