Az hogy "egy ügyintéző" mit mondott, lényegében mindegy. Ha a működési ügyek ügyintézője is ezt mondta, akkor már kezdhetsz kissé hiszékenyebb lenni.
De ha biztosra akarsz menni, akkor beadod a működési engedély iránti kérelmet, max elutasítják.... de lesz egy hivatalos papírod, hogy nem magadtól találtad ki, hogy nincs működési engedélyed. Onnantól nem te leszel a hunyó... ha valaki később mást álmodik.
müködési engedély...
Hááát... nem is OLYAN gumi :-)
Igen, autó és motor gumiszerelő műhely, gumi és gumibelső értékesítés. Nekem is gyanús hogy talán kell, de az önkorminál egy ügyintéző szerint meg nem kell. Csak szeretnék tisztán látni, mert ha kell és mégsincs... huh, nem szeretnék ellenőrzést kapni. De képtelen vagyok a rendelet szövegét pontosan értelmezni.
köszi
tatti
Attól függ, hogy milyen gumi... és hogyan szervízeled. :-)
De, ha gépjámű gumiszerelő műhely, az szerintem simán kereskedelmi szolgáltatás (mivel az általad eladott gumikat szereled fel)... és ily módon működési engedély köteles.
Szerintem.
Sziasztok. Olvasgatom a 133/2007-es korm. rendeletet, de nekem kicsit csűrcsavaros. Szóval: kell vagy nem kell működési engedélyt kérni gumiszervizhez? Köszönöm ha valaki tud segíteni!
tatti
Köszönöm a segítséget:)
Nem.
Sziasztok,van egy irodám ami a takarító cégnek az irodája,ezen belül szeretnék hirdetés szervezésel is foglalkozni,a kérdés az hogy kell müködési engedély,a hirdetés szervezésre?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02