Valaki meg tudja-e mondani, hogy a lent írt szolgalmi úti problémára adódóan még rárakódik az a gond, hogy emelkedik a szolgalmi út felfelé és így nekem a támfal részét képezi, amivel az a gond, hogy iszonyat nehéz dübörgő gépekkel (Bobcat e45) mennek felefelé meg lefelé és félek, hogy ledől a házam felé.
A járműről: BOBCAT E45 Tier 4 · Gyártó: BOBCAT · Kategória:Láncos kotró (mini-midi-nagy) · Max. kanál felszakító erő kN (lbf): 35.8 [8048.1] · Max. tömeg kg (lbs): 4653
Ki felé lehet menni? Ha jár a légkalapács, vagy a bontófej, a tetőterem szó szerint remeg, mert fafödémes....
Lehet-e kérni súlykorlátozást? Vagy ki tudja megállapítani, hogy mekkora maximális tömegű járművel lehet felmenni? Van-e erre valamilyen szabály?
Megjegyzés: szolgalmi úton csak áthaladási engedélyem van (balra eső szomszéd vagyok)
A jobbra eső szomszédnak a kerítésalapja már megsüllyedt és kissé bedőlt a sok munkálattól, ők ragaszkodnak a kerítésalapjuk helyrehozatalában.
Továbbá a csapadékvíz is felém folyik/zubog le, az sem szabályos ha jól tudom, egy vápában vagy folyókában kell kivezetni az utca felé, ha már vízmegtartásról nem tudunk beszélni.
Köszönettel