A velencei kalmár. Igy helyes?
Banki hitelek
Üdvözlök mindenkit!
Kisebb segítséget szeretnék kérni ebben a svájci frank zűrzavarban...
Közel 4 éve vásároltam egy autót hitelre, a törlesztőrészlet 45.000 Ft volt, most 65.000 Ft.
A felvett kölcsön 2.520.000 Ft volt, a mai napon 2.537.133 Ft.
Miután közel 2.000.000 Ft-ot kifizettem a fenn maradó hitelösszegem több mint a felvett hitel...
Ki szeretném egyenlíteni a hitelemet, mert félek ennél csak rosszabb lehet a helyzet... S ha így haladunk amikor lejár a futamidő a bank kitalál valamit, hogy még tovább fizessem....
Nincs valamilyen állami segítség a deviza autó hitelekre, mint volt, ill. van, ha jól tudom a deviza lakás hitelekre?
Ill. felesleges lenne esetleg ügyvédhez fordulnom a hitelem ügyében? Jobban járok ha minél hamarabb kiegyenlítem?
Előre is köszönöm...
Kedves kispitee,
„Ki szeretném egyenlíteni a hitelemet”
egy összegben? pont most, amikor egekben van a svájci frank???
hogy a klasszikust idézzem: bombaötlet!:)
„Nincs valamilyen állami segítség a deviza autó hitelekre”
ha elveszíted az autódat, az nem okoz olyan szociális gondot, mintha a lakásodat veszítenéd el...tehát nincs.
„felesleges lenne esetleg ügyvédhez fordulnom a hitelem ügyében”
és mit szeretnél, mit csináljon az ügyvéd?
„Jobban járok ha minél hamarabb kiegyenlítem?”
lásd fentebb.:)
Kacsa11
Nyugodtan forduljál ügyvédhez, mivel az ügyvéd csak arra vállalkozik, hogy képvisel és eljár az érdekedben, de a hiteledet biztos, hogy nem fogja tudni csökkenteni vagy megszüntetni...
(Csak azért javaslom, mert az ügyvédnek is van saját privát hitele, így keres rajtad egy kis pénzt és legalább ő tudja majd fizetni a saját hiteltörlesztését, ha már Te nem nagyon tudod a tiédet...)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02