Bankszamla


era680417 # 2020.06.04. 07:26

Üdvözlet!
Szamomra összekeveredett es ertetlen dolog elött allok.A törtenetet röviden irom le hogy valamifele kep legyen.
Evek ota Nemetorszagban elek.Semmilyen magyarorszagi lakcimem vagy kötödesem nincs.
Egy allitolagos sikkasztassal vadolt meg egy maganszemely es a feljelentest Magyarorszagon tette. A törtenet lenyege hogy 2018-ban egy facebook csoportban kert segitseget es en probaltam neki segitseget nyujtani.
Aztan kesöbb , mivel Nemetorszagban se bejelentett lakcim es Bankszamlaval nem rendelkezett, arra kert hogy a heti fizeteset az en privat bankszamlamra utalja a cege, en pedig postan boritekban küldjem neki tovabb.
Nem tartottam jo dolognak de addig eröszakoskodott amig bele nem mentem. 5 heti fizeteset utaltak az en szemelyes bankszamlamra. Szerzödest nem akart alairni hogy miben allapodtunk meg, de azzal vadolt meg hogy en nem küldtem el neki a penzenek egy reszet. Neki bizonyiteka nincs erröl viszont nekem a kezemben van egy altalam keszitett szerzödesi forma amit szerettem volna hogy irjunk ala de erre ö nem volt hajlando. Most nekem a nemetorszagi rendörsegen vallomast kellett tennem mert feljelentett Magyarorszagon. A kerdesem az, hogy lehet e szamitanom valamilyen felelössegvonasra magyarorszagon hisz hiaba vagyok magyar allampolgar en nem Magyarorszagon elek , es az itteni törvenyek szerint semmilyen büncselekmenyt nem követtem el. Ö pedig Magyarorszagon tette a feljelentest.