Kedves Mindenki!
Én indítottam a topicot és úgy érzem, hogy felelőséggel tartozom és be kell számolnom a fejleményekről. A kapcsolatunk 2 és fél évig tart(ott). Most ősszel sikerült kimennem 2 hétre hozzá. Természetesen minden az én költségem volt, mert szegény fiúnak milyen sanyarú a sorsa (gondoltam én kis naivan). Csodálatos 2 hetet töltöttem vele, aztán utolsó nap tönkre tett mindent. Már az gyanús volt, hogy utolsó előtti délután már összecsomagolt, nem értettem miért, de furcsa volt. Aztán egy veszekedést produkált és elment kiszellőztetni a fejét. Csak az volt furcsa, hogy a lakáskulcsot vinni akarta magával. Aztán egy 10 perc múlva smst kaptam a bankomtól: fedezetlen kártya (valaki, aki tudta a pin kódom pénzt akart felvenni) aztán egy újabb sms, amikor kevesebb összeget próbált meg levenni, majd egy újabb egy másik automatából történő próbálkozás. Ellopta a bankkártyám és megpróbálta leszedni róla az összes pénzt. A fejleményeket nem kommentálnám és a továbbiakba nem mennék bele... Tudom hülye voltam és felelőtlen, de a mai napig szeretem. Sajnálom, de ezen nem tudok változtatni. Azonban szeretnék tanácsot kérni. Mindezek ellenére kinthagytam neki a meghívólevet, ami augusztusba fog lejárni. Mit tehetnék, hogy ne kapjon vízumot? A bevándorlásiba nem szeretnék levelet írni, mert biztos vagyok benne, hogy még lesz kapcsolatom velük...