Kriszta11!
Te nőből vagy ezt látom és olvasom.
De rád hagyom.
Laminált padló új lakásban miért nyikorog?
Mégis mi a fenét mondhatnánk?
Kit érdekel mi a hiba, semmi jelentősége nincs a számára, hogy miért nyikorog a padló, ha beviszed a tv-t javíttatni, ott sem érdekel, hogy melyik kondenzátor a hibás.
Ha arra kíváncsi, hogy hogyan javítható, akkor menjen egy ezermester fórumra, ha arra, hogy mit tehet azzal szemben akitől vette a lakást és akivel szerződésben áll, akkor jó helyen jár.
Az első lépés, hogy a hibáról tájékoztatni kell azt akivel szerződtél, ennek a legjobb módja egy tértis levél, mert annak van nyoma.
Írjam meg és adjam fel helyette a postán?
Jaj borzasztóan le vagyok amortizálódva, de te valahogy helyrepofozol. Régóta nem nevettem. Köszi!
„te nem inkább szerepelni akarsz?”
most, hogy így mondod! Azt hiszem minden vágyam, hogy Tamás73 topicjában szerepelhessek. Ezért bármilyen áldozatra kész vagyok, hülyeséget írogatok, csakhogy felfigyeljenek rám.
Szerinted sikerült, mert akkor nem lehetek neked eléggé hálás ezért.
„EGYÉBKÉNT A FAGYASZTÓ MŰKÖDIK???”
:DD
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem ez:
„Várom a további válaszokat amit használni is tudnék.”
azt jelenti, hogy az eddigi sz.t sem ért, kérek másikat...
Kriszta11!
Te miről beszélsz?
Olvasd már el és értelmezd az írásokat és a tanácsokat is,amint látod egy volt először ami használható és utána több,tehát mi a gondod?
Minél több infót várok és ennyi,te nem inkább szerepelni akarsz?
Tamáska!
Amikor valakitől korrekt választ kapsz és utána beírod, hogy használható választ vársz, nem érdemelsz mást.
Pjotr sajnos nem tudta, hogy kár fáradoznia veled, de én már igen.
Kriszta11,Pjotr,realcore:
Látom ti nem tanácsot adtok hanem fikázást.
Kriszta11és realcore::Ha nem tetszik a téma ne írj és ennyi.
Pjotr,tudom mit írtál csak gondoltam van még valaki akinek van ötlete.
A többieknek köszi
Üdv!
Ti valahogy nem látjátok a fától az erdőt:
„De írd le és küld el tértivevényes levélben annak akitől vetted a lakást. (persze ha még létezik a cég, mert átadás után ezek a projectcégek meg szoktak szűnni villámgyorsan)
Ez az első lépés...”
EGYÉBKÉNT A FAGYASZTÓ MŰKÖDIK???
pjotr!
Segítség az is ha tudja ,hogy mi lehet az oka!Ebből előbb vagy utóbb reklamáció lesz,esetlegesen tud majd ezekre hivatkozni.
Szebb napot kívánok Neked,mert eddig csak nagatív gondolataid voltak!Süssön RÁD a nap, sétálj egyet a szabadban! Üdv.:Betti
rbetti, itt tökmindegy, hogy mi az ok.
bocs! ALJZAT
LEHETSÉGES OKOK:
- nem megfelelő az ajzatkiegyenlítés,
- szennyeződés került a lap és az ajzat közé,
- nem fekszik fel rendesen a padló,
- a diletációs hézag nem elégséges.
A laminált lap felmosható,ha megfelelő a minősége és lerakás után kezelték pl. laminált pólissal, amely megnehezíti a folyadék bejutását a rések közé.
Tévhit,hogy a lapot rá lehet rakni a régi padlószőnyegre!Gombásodást okozhat és a legtöbb forgalmazónál a garancia sem él ebben az esetben a lapra!
Ilyen témát indítani egy jogi fórumon... Őrület. :)
:) Pjotr, nem érdemes Tamás73 miatt mérgelődnöd, ismerős ő már a fórumon.
Mégis milyen válaszokat vársz?
Menjünk el és javítsuk ki neked??
Leírtam, hogy mi az egyetlen dolog amit tudsz tenni.
A laminált padlót aljzatbetonra fektetik.
A beton és a padló közé 3-5 mm vastag szivacsszerű anyag kerül./ kopogó hang elkerülése végett./
Két dolog miatt Csikorog Vagy nyikorog.
Nyikorog: ha az egyes elemek kevés ragasztóval vannak egymáshoz rögzítve.
Csikorog: ha az aljzatbeton nincs simára-egyenesre "lehúzva" a kiálló sóderszemcsék átlyukasztják a szivacsszerü anyagot és csikorgó hangot ad amikor a laminált padló aljával találkozik.
Mona:Nem a felmosástól van mert már az elején is nyikorgott.
De az a kérdés,hogy felszedik-e azok akik lerakták ilyen rosszul vagy az építtetőt keressem.?
Aztán amint lesz rá pénz (...) rendes parkettra kicserélni a padlóburkolatot.
Laminált padlót csak ritkán szabad felmosni, akkor is csak a lamináltpadlóhoz készült krémező/ápoló oldatból tenni a felmosóvízbe. A felmosót nagyon ki kell csavarni - mondhatni csak nedves feltörlés legyen, de még azt követően is ajánlatos egy másik törlővel egyből szárazra törölni.
Azért kezd nyikorogni, mert a laminináltpadló "nem bírja" a nedvességet, ergo idejekorán kiszárad.
Naponta porszívózni, valamint ha lehet szőnyeget használni.
Várom a további válaszokat amit használni is tudnék.
köszi
Szerintem azért nyikorog, mert járkáltok rajta.
Azért nyikorog mert nyilván a legolcsóbb sz*rt tették be, meg ezek szerint rosszul is van letéve.
Valószínűleg javítható, gondolom le kéne vágni a széléből valahol.
De írd le és küld el tértivevényes levélben annak akitől vetted a lakást. (persze ha még létezik a cég, mert átadás után ezek a projectcégek meg szoktak szűnni villámgyorsan)
Ez az első lépés, aztán majd lesz valami.
Az az egy kérdésem van miért nyikoroghat az új laminált padló.
És hogyan tudom kijavíttatni vagy felszedetni tök ingyen mert 3 hónapja lakunk az új lakásban,gondolom kötelessége aki letette a padlót,hogy akár felszedje.
Vagy az éppíttetőnek a kötelessége ha szólok neki?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02