Jó napot kívánok!!
Nagyon röviden írnám le a történetem ide...
lakásbővítésről lenne szó..engedély nélkül kezdtük el,mert nem gondoltuk,hogy szükséges,mert ennek bővítmény helyén egy 3 nm kiesebb épület állt annó.A lényeg a lényeg,hogy a szomszédnő feljelentett ez miatt.Megszereztük az összes papírt ami kellett...tervrajz..stb stb....Kijöttek az építés ügyről..felmértek..mindent megnéztek...és mondták semmi baj,,, megjön a határozat..csinálhatjuk tovább...meg is kaptuk..de a szomszédnő állandóan belekötött valamibe..és már vagy 4x lebbez fel ellenünk...ok nélkül.Mentesség miatt neki ez egy fillérbe sem kerül..mert minden féle okokra hivatkozva megkapja...ami nem járna neki!!!!!!!Most kaptuk meg a végleges végleges engedélyt..de erre is fellebbezett..de már a bp fő atyaúrístenhez fórdúlt.nagyon szépen kéer segítsen valaki,mert 6 éves kislányom is kárát látja már ennek..egy szobában nyomorgunk..és egy kedves szomszédnő miatt nem tudom biztosítani saját gyermekem részére a megfelelő körülményt.Nem tudom már kihez fordúlhatnék ez ügyben...nagyon elvagyunk keseredve már:(((
Hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni bármilyen formában!!!!!!!Még abban is szeretnék segítséget kérni,hogy hová mehetek abban az ügyben,hogy vizsgálják ki a mentességét,mert ő már több kárt okozott ezzel az államnak,mert már csak keftelésből is jelentget bárkit,mert neki úgysem kerül pénzébe ez!!!Nagyon szeretném ha neki is,mint minden más plgárnak...pénzébe kerülne ez!!!Azért,mert hazudozik,hogy megkapja a mentességet.
Nagyon köszönöm...