Jogi képviselő

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.04. 11:13

Tudjátok, mint a "rendes bűnügyekben":
AZ ISTEN ÁLDJON MEG! PRÓBÁLD MÁR FELFOGNI, HOGY ITT TE VAGY A TETTES, TE VAGY A BŰNELKÖVETŐ!

(Igen, kiabálok. Felfoghatatlan, amit művelsz.)

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.04. 11:12

És arra is neveltek, hogy kövess csak el nyugodtan bűncselekményt, legfeljebb próbára bocsátanak?

wers # 2013.06.04. 10:11

Különben is, lehet hogy az én nevemben írta a blogot kedvesü.!Hogy pénzt szerezzen
az ki van csukva, hogy rajtad kívül bárki össze bírna szedni ennyi okosságot, a stílus pedig utánozhatatlan :)

Sherlock # 2013.06.04. 09:45

Azért az valahol katasztrófa, hogy Neked megengedik, hogy gyerekekkel foglalkozz.

Zizzz # 2013.06.04. 09:40

"Különben is, lehet hogy az én nevemben írta a blogot kedvesü.!Hogy pénzt szerezzen"
Orvost, gyorsan!!!

lajcsó # 2013.06.04. 08:39

"Most a nyaraláson morfondírozom, pontosabban, már le is foglaltam a nyaralóhelyet."
Jól teszed. Addig nyaralj míg van rá pénzed, mert a "kedvesü"-nek fizetendő kártérítés kissé átrendezi majd a családi költségvetést! Bár ki tudja. Lehet, hogy neked aprópénz az 5 milla.
Csak aztán az önfeledt nyaralás közben nehogy megint eltűnjön egy fontos levél!

Sherlock # 2013.06.04. 08:14

A körültekintő bíró elítélt, ha feltűnt. A polgári is meg fogja ítéli a kedvesünek a lóvét, nemigen értem miért van ekkora bizodalmad a bírókban. Bár az álomvilágba amiben élsz, talán még ez is belefér.

vanazoli # 2013.06.04. 04:48

Kedves Jogi fórum, fórumozók!

Remélem jó helyen járok kérdésemmel. Meg tudnák nekem mondani, hogy milyen topikban, témában, (jogi irányban) tudok bővebben informálódni olyan ügyben, hogy egy gyógyszer 5 évre "elintézett" valakit?

Köszönöm szépen!

lajcsó # 2013.06.03. 19:23

Na persze! Duma, duma, duma.

wers # 2013.06.03. 11:58

gyűjtögető életmódú esetén, már híradó és ombucmanus is szóba jöhetett volna

lajcsó # 2013.06.03. 11:50

"most olyan neki, mintha- egy mint réges -régen,-a megfigyelés alatt lévő emberek."
Van akivel meg lehet ezt csinálni van akivel nem. Egy vérmesebb polgár vagy egy "bodzaszedő" már lehet, hogy jól megruházott volna. A kolléga a jogi utat választotta. De hidd el, ez is nagyon fog fájni neked!

groszfater@gmail.com # 2013.06.03. 08:34

hülyére vesz mindenkit
a te esetedben nem kell erőfeszítést tennie,
Az nagy csoda, ezzel a mentalitással még életben vagy ,egyáltalán, de most alaposan belemásztál a közegbe, hálát adhatsz a gondviselésnek, hogy nem hullámzik.

Egyjogász # 2013.06.02. 16:52

Szerintem Lénárt mester azért hozza fel itt szinte minden nap ezt a topicot, mert a blogjára a kutya sem kíváncsi, egy fia komment sincs a beírásaira.
Itt meg leírja ugyanazt 15689-edszer, és valaki mindíg válaszol neki arra, amire korábban már 15688-szor reagáltunk.

Most úgy tűnik ez a sláger, hogy a volt ügyvédje csak azért perli kártérítésre, hogy abból az adósságait kifizethesse, szerintem már 2-3 hete ez a szöveg megy, a jogi helyzetet már leírtuk neki vagy 259-szer, baromira nem érdekli.....

groszfater@gmail.com # 2013.06.02. 13:44

lajcsó !
Neked nincsenek idegeid ?

lajcsó # 2013.06.02. 13:08

"Biztos vagyok benne, hogy kedvesü. azért perel 5millára,-meg mást is,- hogy abból fizethesse ki tetemes adósságait."
Na és akkor mi van? Ha a bíróság elmarasztal téged, akkor is fizetned kell ha a "kedvesü." a kértérítés összegét rögtön elkártyázza, vagy a nőkre költi.

lajcsó # 2013.05.29. 06:37

"kértem beadványomban a ház bontási költségeit, az el nem végzett munkáért visszajáró pénzt." Na és ennek mennyi a perértéke? Ugyanis a perérték 6%-át be kell fizetned eljárási illeték jogcímén. A perértéket neked kell meghatároznod!

"A gödörben ellenfelem van, nem én!!!"
Hamarosan te is ott leszel.

lajcsó # 2013.05.29. 06:22

"Majd a T. Bíróság korrigál." Ebbe azért ne éld bele magadat! Semmi garancia nincs arra, hogy számodra kedvező döntést hoz a Törvényszék.
"Ez abszolút igazságtalan!" Hát persze! Ami veled történik a mind igazságtalan. Na, nem már!

wers # 2013.05.29. 06:07

llenarth, csak arra gondoltam, hogy ennyire nem fogod fel, milyen helyzetben vagy?
Ha megítélik ellened (márpedig esély nagy) amit kedvesü kér, ki tudod majd fizetni? Vagy majd a te lakásodat is árverezik? És ha tényleg felfüggeszetettet kapsz, ugrik az erkölcsid. Ha tényleg tanár vagy, nem alkalmazhatnak állami iskolában.

wers # 2013.05.29. 05:24

szerintem csak szórakozol velünk

kértem beadványomban a ház bontási költségeit, az el nem végzett munkáért visszajáró pénzt.

??? milyen beadványról beszélsz?

Kovács_Béla_Sándor # 2013.05.29. 05:20

Akkor azért külön fizetned kell. De szomorú látni, amikor valaki beleesett egy mély gödörbe, és most ás, csak ás lefelé rendületlenül.

wers # 2013.05.28. 05:08

szívesen Könyv

Könyv # 2013.05.28. 01:50

Köszönöm szépen, Wers!

Teca40 # 2013.05.27. 12:57

Tvaj áprilisban beadtam a leszázalékolást és már majus 8-án mentem első fokra a hónap végén jött is a paír hogy elutasitottak 35% kaptam. Fellebeztem, másodfokon tavaj szeptember 20-án voltam, többszőr telefonáltam mindig azt mondták várni kell, ez év április 29-én kaptam egy levelet hogy a nav-ra várnak mert először rossz adatokat üldtek ki. Tehát egy éve huzodik megoldás nélkül közben meg kivizsgálásrara járok májtranszplantáció miatt. Meddig lehet ezt még huzni?

lajcsó # 2013.05.27. 11:49

baloghmiki!
A buzgó gazda birtokháborítást követett el. ( Ez nem bűncselekmény.) Birtokvédelemért az illetékes jegyzőhöz fordulhatsz.
A termés téged illet, viszont meg kell térítened a gazda számára a művelési költségeket (szántás, vetés stb.).

lajcsó # 2013.05.27. 11:42

"fellebbezni meg azért fellebbezett (azt sem tudni mi ellen), mert a volt ügyvédje nem fellebbezett." Llenarth féle logika. Bár az is lehet, hogy egy újabb öngól. (Ezt már korábban kifejtettem)