Jogi képviselő

monalisa1 # 2013.06.11. 12:40

Ilenarth! Mindjárt itt a 2,5 hónap iskolai nyári szünet, egy kicsit szüneteltesd magad...

Tudod, ha valakinek szüksége lenne ezen "Jogi képviselő" topicra, kénytelen több tucatnyi oldalt is visszapörgetni és közben jószerével csak téged olvasni, szóval ha lehet ne birtokold annyira a topicot.

Üdv.

Sherlock # 2013.06.11. 09:18

Mikor majd kéri az 5 millát, ne háborodj fel ennyire.

http://index.hu/…ugyvedjevel/

lajcsó # 2013.06.10. 19:33

Llenarth!
Itt ezen a fórumon senki nem akar téged, megijeszteni, bosszantani, "szívatni". Csupán azt szerettük volna elérni, hogy reálisan lásd a körülötted történő eseményeket és ne kövess el még több ostobaságot. Meddő próbálkozás volt részünkről. Az írásaid alapján, már egy ideje nem tudunk téged komolyan venni. Lényegében ez magyarázza a hozzászólásaink tartalmát, esetenként a stílusát is. Másrészt, ez egy fórum, ahol a szakmai vélemények mellett a magánvélemények is helyet kaphatnak.

capisca # 2013.06.10. 15:36

Kedves Lajcsó!

Absztrakt gondolkodás Llenarthnál?
Megelégednék egy sima gondolkodással is nála. De hát ami nem megy ne erőltessük.

De legyen jó kedve, majd legfeljebb később már nem lesz.

A Bíróságnak inkább szíve volt jó veled szembe.

lajcsó # 2013.06.10. 14:12

Könyv!
Zongoratanár a lelkem. Valószínűleg, ezért esik nehezére az absztrakt gondolkodás.

Könyv # 2013.06.10. 13:32

Illenarth!

Nem bírod ki, hogy ne veled foglalkozzanak.

Egyetlen dolog érdekel veled kapcsolatban: tényleg dolgozol-e és mi a foglalkozásod.

Mert amiket itt írsz, az már nagyon sok!!!

lajcsó # 2013.06.10. 11:30

"Hiába próbált kierőszakolni kemény büntetést kedvesü., amire hivatkozhatna a polgári perben!" Nyugodt (sőt biztos) lehetsz abban, hogy erre az ítéletre is hivatkozni fog a polgári perben. Ugyanis a polgári perben nem az számít, hogy büntetést kaptál vagy intézkedést alkalmaztak veled szemben. A te ügyedben a lényeg az, hogy téged a bíróság bűnösnek talált rágalmazás vétségében. Ez azt jelenti, hogy a bíróság - egyenlőre még nem jogerősen - kimondta, hogy megsértetted az ügyvéd személyiségi jogait. Tehát azt polgári perben azt már nem kell külön bizonyítani. A polgári perben továbbiakban már csak az általad fizetendő kártérítés mértéke lesz a fő kérdés. Éppen ezért, még korai az öröm!

Egyjogász # 2013.06.10. 10:09

Szerintem teljesen egyértelmű, egyenes beszéd volt.

Az meg enyhén szólva is vicces, hogy egy büntetőjogi intézkedést úgy állítasz be, mintha legalábbis megkaptad volna a lovagkeresztet a volt ügyvéded elleni hadjáratodért.

A próbára bocsátás nem azt jelenti, hogy a bíróság felmentett, hanem azt, hogy a büntetés kiszabását próbaidőre elhalaszthatotta.

Ilyet a bíróság akkor alkalmaz, ha alaposan feltehető, hogy a büntetés célja így is elérhető.

De teljesen egyetértek KBS-sel abban, a te esetedben ebben igen nagyot tévedett a bíróság.

Egyjogász # 2013.06.10. 07:08

Tényleg nem tűnt fel, hogy a legtöbben itt téged tartanak trollnak???

Mindenki más hozzászól más topicokban, jogi tanácsot ad, stb., egyedül te provokálsz itt másokat, kizárólag ebben a topicban.

monalisa1 # 2013.06.09. 08:45

A "KamuRegTrolljai" miatt nagyon szégyeld magad!

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.08. 11:58

De ide írsz, az is bőven elég. És a blogot sem töröltetted.

mosza (törölt felhasználó) # 2013.06.08. 08:21

...de isten ments, hogy a topic rendes menetét felborítsam holmi életrajzi adalékokkal...:)

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.08. 08:16

:)
Az igaz. Már hogy kezdetben valóban kisasszony volt. De már akkor is eléggé megpróbáltatott: az apa üzleti csődje, az anya halála, az apa új házassága, ahol ő már felesleges, aztán a hányódás egyik rokontól a másikig.

Azon kevés kurva egyike, akinél meg lehet érteni, miért lett az - és kifejezetten intelligensen csinálta. (Vagy jó volt a menedzsere.)

A "könnyű élet" nem annyira könnyű.

mosza (törölt felhasználó) # 2013.06.08. 08:08

Olvastam egy életrajzi könyvet, kezdetben kisasszony volt. :) Majd katona férje sorozatos bántalmazásai miatt elmenekült otthonról...és megpróbáltatásai csak ezek után kezdődtek. :)

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.08. 07:45

A bíró pedig nagyot és nyilvánvalóan tévedett. A próbára bocsátás itt teljesen alkalmatlan arra, hogy a terheltet visszatartsa a további elkövetéstől. Látjuk, olvassuk, nap mint nap.

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.08. 07:41

Asszony volt. Mrs. McLeod. Nem, nem a kardozós. És Németország, amelynek kémkedett, nem annyira volt a hazája.

De a példája valóban óvatosságra int. :)

mosza (törölt felhasználó) # 2013.06.08. 07:20

"Legszívesebben kém lennék...A Hazámért természetesen!"

....ilyen kijelentéssel inkább csak óvatosan....Mata kisasszony példájából okulva...

Könyv # 2013.06.08. 07:10

Illenarth!

Te tényleg tanár vagy??!!!

Vannak olyan emberek, akik mindenáron szerepelni akarnak, bármi áron.

Vannak, akik ezt beveszik és kiszolgálják a szerepelni vágyók szeszélyeit.

Miért?!!!

Sherlock # 2013.06.08. 06:31

Elítélt, te szerencsétlen, csak intézkedést szabott ki, nem büntetést.

Egyjogász # 2013.06.04. 14:33

"Még önálló showt is kaphat."

Elképzelem, hogy meghívnák az exügyvédjével a Mounika sóba, és egymásnak esnének.....:))))

capisca # 2013.06.04. 13:58

Támogatom llenarthot menjen el a TV-hez, rádióhoz.

Hiányzik már egy kis jó kabaré a TV-ből, rádióból.

Szerintem sikere lenne :) Még önálló showt is kaphat.

lajcsó # 2013.06.04. 12:45

"Eddig még nem írtam fontos tv-éknek, újságoknak, mert én dolgozom,nem érek rá, de a szabim alatt fogok!"
Ott is hasonló reakciókra számíthatsz mint itt.

wers # 2013.06.04. 11:47

Az egész országot fellármázom!Eddig még nem írtam fontos tv-éknek, újságoknak, mert én dolgozom,nem érek rá, de a szabim alatt fogok!

Ne tedd! (vagyis inkább azt írom, tedd, mert mindig az ellenkezőjét csinálod, mint ami tanácsot itt kapsz)

Egyjogász # 2013.06.04. 11:38

"Az egész országot fellármázom!Eddig még nem írtam fontos tv-éknek, újságoknak, mert én dolgozom,nem érek rá, de a szabim alatt fogok!"

Még 5 milla....:))

Én azt tanácsolom, ebből a pénzből inkább menj el 3 hétre Hawaiira egy luxusszállóba, és felejtsd már el végre a volt ügyvédedet.
Ha viszont azt veszed észre magadon, hogy ott sem tudsz másra gondolni, csak rá, akkor menj hozzá feleségül, szerintem az elég nagy büntetés lenne neki..:))))

lajcsó # 2013.06.04. 11:36

"Különben is, lehet hogy az én nevemben írta a blogot kedvesü.!Hogy pénzt szerezzen." Ha ezt komolyan írtad, akkor javaslom, hogy sürgősen vizsgáltasd ki magadat. A diagnózisnak az eljárások során is hasznát veheted.