Lady Chatterley ..szokásai sem lennének oly ismertek, és híresek, ha Lord Chatterley választott volna a partnert. És lehetne sorolni.. uraságok, cselédlányok.. árvaházak tele a zabigyerekekkel.
De csak holtomiglan :)
Jogi képviselő
Maradjatok már.
Az megvan, amikor a huszárőrnagy az újoncok közt kiszúr egy fiatalembert, aki nagyon hasonlít rá?
- Nem volt a maga anyja az apámnál cseléd?
- Nem, de az apám tíz évig volt a nagyságos asszony parádés kocsisa.
:), ugyan Béla, péntek van, te mondtad a múltkor, lazítsak
A "sokat próbált lány" esete, hogy jön a topik címéhez?
Én nem értem, mert biztos hogy kártérítést kért, nem kártalanítást.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
"volt férj a megbízója kedvesü.-nek, aki meg feltette a blogomat, az a volt feleség"
Minek tette fel?
Az ügyvédet meg nyilván zavarja, hogy az ellenérdekű fél a személyével foglalkozik (aminek egyébként a peres eljárásban semmi haszna nincs).
A kártérítés jogellenes károkozás esetén jár.
A kártalanítás jogszerű károkozás estén jár.
- hat.
jár - hat.
Nem, azt szabad... A rendes választ úgysem fogod fel, legalábbis ha századszorra nem ment, akkor nyilván most sem fog.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Szerintem Sherlock válaszából inkább az a rész a lényeg, hogy
"A rendes választ úgysem fogod fel, legalábbis ha századszorra nem ment, akkor nyilván most sem fog."
Saját felelősség (= kockázat) rokon és/vagy szomszéd felkérése., távollét idejére a postán ki lehet tölteni egy űrlapot (2-3e Ft), így bármely érkező postai küldemény 1-2 hónapig "helybenmarad" - hazaérkezve átvehető.
A néni a nevedben a levelet átvette, mindegy hogy az ő írása a te neved szígnójával.
"Nem szeretném, ha a postást kirúgnák szabálytalan kézbesítésért, meg azt sem, ha idős, 77éves szomszédasszonyomat rángatnák a bíróságra!"
Akkor most akarod magadat tisztázni vagy fizetsz a kdevesü-nek 5 millát+kamat+perköltség?
Hitelt érdemlődően nem tudja bizonyítani, hogy a nénit a levél átvételére milyen név szígnázására kérte is fel.
Nem is azt írtam.
Más. Másfél - két éve egyre-másra hívták fel itt a figyelmedet a jogászok, hogy fogd vissza magad az "ügyvédeddel" kapcsolatban mert bajba kerülhetsz. De nem, te folytatólagosan ócsároltad stb., nos fizetheted most majd a 2x 5m Ft kártérítést, perköltséget, gratula...
"Egyébként kedvesü. másutt is perel, szintén 5milláért.Ott az van, h. valaki feltette a blogomat a Facebookra...Na, erre varrjatok gombot!" Ezen nincs mit "varrogatni" a rágalmazás a valótlan tényállítás híresztelésével is megvalósulhat. A blogod közzététele híresztelésnek minősül. Én azt látom, hogy az önfejűséged miatt eddig további három ember(szomszéd, postás,blogodat közzétevő) került kellemetlen helyzetbe. Vajon mennyi lesz még?
"folytatólagosan ócsároltad"
Ócsárolja ő most is. Csak úgy kívácsiságból benéztem a blogjába, ahol már idén is több bejegyzést megeresztett "névvel-címmel" (teljesen egyértelműen azonosíthatóan)az exügyvédjéről.
Aztán rendkívüli módon csodálkozik, hogy az meg feljelenti és perli. De egyébként a logikája eléggé letisztult, úgy gondolja, mivel az exügyvédje szerinte átverte őt, neki nem kell a törvényes utat választania, hogy fellépjen az exügyvédjével szemben, hanem megengedheti magának, hogy nagy nyilvánosság előtt foglalkozzon annak magánügyeivel.
Azt meg nem teljen értem, hogy ide minek tér vissza rendszeresen (az alábbi "szomszédnénis" sztori is volt már), mert a jószándékú tanácsok meg nem érdeklik.....:)
"Nem ócsárlom, hanem leírom az életét"
Így mulat egy magyar úr(asszony). Régen elkártyázták a pénz, manapság elblogolják...:)))
„Kétségkívül rendkívül élvezem!Csak azt fájlalom, hogy lassú.Szívesebben mennék akár hetente a bíróságra, rendőrségre!”
Hiába nem fogadod el, ez azért erősen arra utal, hogy a jogi helyett mentális külső segítséget kellene igénybe venned, amíg még nem késő.
"Esetleg érdemi válasz?"
Írtunk már többen is érdemi választ az összes kérdésedre, keresd vissza. Megválaszolatlan új kérdést meg már igen hosszú idő óta nem tettél fel.
"Mintha bosszantana Benneteket, hogy abszolút élvezem a bíróságra járást.Nyilván, mert eddig nem volt ügyem, és ez újdonság az életemben.Csak sajnálom, hogy lassan megy, hónapok telnek el, míg történik valami."
Bosszantja a fenét, csak kicsit furcsa, hogy valaki azt élvezi, hogy nagy összegű kártérítés megfizetése érdekében perlik.
Ha meg ennyire élvezed a dolgot, írj a blogodba más ügyvédek magánéletéről is....
Írd meg pl. hogy a X. ügyvéd rendszeresen kúrogatja a szomszédasszonyát amikor a felesége elmegy otthonról, az Y. ügyvédnő egy kielégítetlen fapina, aki rendszeresen megpróbálja magára húzni a jelöltfiúkákat, a Z. ügyvéd meg rendszeresen kokirészegre issza magát, és minden este végighányja és hugyozza az utcátokat.
Garantálom neked, hogy annyit járhatsz bíróságra, hogy bele is fogsz unni (azért kell ügyvédek magánéletéről hetet-havat összehordani nagy nyilvánosság előtt, mert ők garantáltan beperelnek), és jó eséllyel a gatyádat is leperlik rólad...
Szóval ÉLVEZD!..:)))
"Mintha bosszantana Benneteket, hogy abszolút élvezem a bíróságra járást.Nyilván, mert eddig nem volt ügyem, és ez újdonság az életemben.Csak sajnálom, hogy lassan megy, hónapok telnek el, míg történik valami."
Bosszantja a fenét, csak kicsit furcsa, hogy valaki azt élvezi, hogy nagy összegű kártérítés megfizetése érdekében perlik.
Ha meg ennyire élvezed a dolgot, írj a blogodba más ügyvédek magánéletéről is....
Írd meg pl. hogy a X. ügyvéd rendszeresen kúrogatja a szomszédasszonyát amikor a felesége elmegy otthonról, az Y. ügyvédnő egy kielégítetlen fapina, aki rendszeresen megpróbálja magára húzni a jelöltfiúkákat, a Z. ügyvéd meg rendszeresen kokirészegre issza magát, és minden este végighányja és hugyozza az utcátokat.
Garantálom neked, hogy annyit járhatsz bíróságra, hogy bele is fogsz unni (azért kell ügyvédek magánéletéről hetet-havat összehordani nagy nyilvánosság előtt, mert ők garantáltan beperelnek), és jó eséllyel a gatyádat is leperlik rólad...
Szóval ÉLVEZD!..:)))
"Egy igazi kultúrember/nő nem ereszkedik le holmi szomszédasszonyokhoz...és könnyen kapható nőkhöz...
Egy kultúrember nem issza holtrészegre magát.
Ha ilyet tapasztalnak a potenciális/és az ügyfelek, tuti felmondják a megbízást, vagy meg sem keresik."
Két (három?) éve egy közös bográcsozás (ivás is volt...) után döntöttem úgy, hogy megbízom M... ügyvéd urat azzal, hogy képviseljen.
(Egy szolgáltatót pereltem, nagyon-nagyon nyerésre álltam, a nemperes eljárásban kértem szakértőt is, sőt, már az alperes is visszavonta az igényét, ám mindezt ügyvéd nélkül csináltam.)
Úgy voltam vele, hogy egyrészt évek óta ismerem, meg nagyon sok mindenben segít, meg hát jól be is rúgtunk (s bizony csajok is voltak...), miért ne?! Még kettő tárgyaláson jelent meg velem (nem sokat beszélt...:))), s a perköltség az ő munkadíjának köszönhetően lett olyan irdatlanul magas...he-he... "Jól nyomd meg a tollad" - s megnyomta.
Azóta már többszörösen elittuk.
Na?
"Egy igazi kultúrember/nő nem ereszkedik le holmi szomszédasszonyokhoz...és könnyen kapható nőkhöz...
Egy kultúrember nem issza holtrészegre magát."
Neked valami nagyon-nagyon fura tévképzeted lehet a jogászokról/ügyvédekről....
Te tényleg azt hiszed, hogy a jogászok nem isznak és nincs az ügyvédek között igen sok alkoholista? Ki kell, hogy ábrándítsalak. Sajnos a jogászi munka igen sok stresszel, feszültséggel jár, és bizony sok jogász van, aki a feszültséget alkohollal oldja, ha tetszik ez neked, ha nem.
Hogy egy kollégámat idézzem: "a legjobban és legcsúnyábban bebaszni a jogász tud" (sic.)
Meg azt hiszed, hogy az ügyvédek/ügyvédnők mind a hűség szobrai, és egyik sem kefél sosem félre?
Miért gondolod ezt? A jogász/ügyvéd ugyanolyan ember mint a sarki fűszeres, a rendőr vagy a gépkocsivezető, nem valamifajta szent egyik sem.
Bizony én magam is ismerek nem egy olyan ügyvédet aki bizony munka után meghúzza a szép fiatal titkárnőt, és utána megy haza a nejéhez, de olyanról is hallottam, hogy ügyvéd úr a csinos klienstől természetben kérte a honoráriumot...
Viszont te nem is azért fizeted az ügyvédet, hogy absztinens és szent életű legyen, hanem, hogy ellássa az ügyedet. Az meg, hogy iszik vagy hogy félrekefél a magánügye, amihez neked semmi közöd.
Úgy tűnik te ezt nem akarod felfogni...
"Arra gondoltam, mivel kedvesü. rendőr volt, leolvassa a leveleimet, vagyis hack-erkedik.Róla sajnos, mindent el tudok képzelni" Ez egy újabb rágalmazás, újabb bizonyíték ellened.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02