Kedves Fórumozók!
Én 24 éves vagyok jelenleg főiskolán tanulok nappali képzésben. Most fejeztem be az első félévemet a fősulin (középfokú szakmám már van) , ha jól tudom a Nyufig - nak ismét igazolnom kell, a hallgatói jogviszonyomat.(?) Ha igen, akkor az ehhez szükséges formanyomtatványt meg fogom kapni?
Második kérdésem, hamarosan 25 leszek, a következő tanévtől (3. szemeszter) már elvileg nem járna, csak méltányossággal. A felsőfokú tanulmányaim eddig a terv szerint mennek. Milyen feltételeknek kell megfelelnem, azért hogy továbbra is kapjam az árvaellátást?
Utolsó kérdésem, az árvasági mellett milyen lehetőségeim vannak a munkavállaláshoz. Mennyiben szabályozza. A cél, hogy kapjak árvaságit és mondjuk, 4 esetleg 6 órában dolgozzak. Ha van munkám, gondolom a méltányosság kiértékelése során ez nem épp "jó".
Végül, informatika irányában dolgozok, ha egy weblap, amit én szerkesztek bevételt (reklám bv.) szerez, akkor azt én átvehetem(természetesen adózva), anélkül, hogy ez bármely hatással lenne az árvaellátásomra?
A válaszadó(k) válaszát előre is köszönöm.