K&h bank Atm nem adta ki a penzem,de levonta a szamlamrol

Gpataki # 2016.02.26. 13:00

Udv!Mar 3 hete hogy a reggeli orakban ejjeles muszakom utanfel akartam venni a fizetesem.Beutottem 145 e ftot.Semmi nem jelezte,hogy nem jo a gep,vagy nincs benne eleg penz!
A gep zorgott,majd kiadta a kartyat,es a bizonylatot,viszont a penz meg sehol!!!!Panikba estem,nemmertem elhagyni az atm et,mert gyanus elemek kezdtek gyulekezni.Feltem,hogy az utanam kovetkezonek adja ki esetleg,vagy megvan a gep buheralva.
Meg egyszer probalkoztam,most 50 e ft ot utottem be.Kartya,bizonylatkiadas 51 e ft rol,erre a gep kiadott 65 e ft ot.Ekkor sikertelenul probaltam hivni a telecentert.Majd ertesitettem a ferjem,aki kijott,es neki sikerult elerni,bejelentettem az esetet.Kozben tobben jottek volna oda,holott lattak,gond van!Nem hagytuk el a helyszint,es a fiamnak is szoltam,akinek van szinten kartyaja.O beutott probakeppen ezer ft ot ,de neki mar nem adott ki penzt,es kiirtahogy hibas a gep!Ezutan mertem csak eljonni onnan.Azota se merek bemenni az atm be! tobb helyen irasban,szemelyesenis jeleztem a panaszom,de mindig csak azt a valasztkaptam,30 nap a kivizsgalasi ido.....Azota nyugtatokon elek,mert osszesen 145 e+ 50 e ft,azaz 195 e ft helyett kikaptam 65 ezret!!!
130 e ft om odavan!!!!!
Mierttart ennyi ideig,hogy rajojjenek tobblet volt az automataban?eshogy lehetseges,hogy nem adjaki a penzt,de a bizonylatot igen?Utana meg tobbet ad ki???