Duna Garden Lakópark

Georgo # 2015.03.20. 12:56

Köszönöm a válaszokat, jelenleg én sem gondolnám, hogy bele merjek fogni.

Az sajnos már megszokott, hogy mutyi mindenhol van, de ha ez igaz, akkor ez már elég durva kategória, hogy nemlétező cég egy necces, de minimum lejárt engedély birtokában épít egy 114 lakásos társasházat...

Azt hittem, hogy egy-két dolgot kispórolnak max. az építettők, de ez..

Rexor # 2015.03.20. 12:24

Röviden: szerintem felejtsd el, hacsak nem akarsz a pénzed után futni (nagy valószinűség szerint sikertelenül...). A "megnyugtató" cikk még a társaság törlésének megkezdése előtt keletkezett.

nanemaaa # 2015.03.20. 10:49

Szerintem egy törölt cég ugyanúgy tud építkezni, mint egy halott nagymama. Kb ugyanannyi felelősséget is tud vállalni.
Szerintem ha egy építtető "meghal" addig építés nem folytatható, míg helyette az új építtető a jogutódlását a hatóságnak be nem jelenti. Persze, ha meg tudják dumcsizni a lakás vásárlókkal, hogy legyenek ők az építtetők... és vállalják magukra a kivitelezés minden felelősségét és nyűgét.....

Georgo # 2015.03.19. 15:52

Kedves fórumozók!

Sajnos több helyen is olvastam negatív információkat ezzel az épülő lakóparkkal kapcsolatban (furcsa építési engedély meghosszabbítás, árterületre építkezés stb, stb.) ami elgondolkodtatott, hogy belefogjak-e a vásárlásba ott.

Példuál itt:
http://nepszava-teszt.plex.hu/…ott-reakciok

Ezeket sikerült megmagyarázniuk és helyreigazítással éltek több fórumon is, ami eddig engem meg is nyugtatott.

Viszont... A módosított építési engedély is 2015. júniusában lejár. Hogyan lehetséges 2015. decemberi átadású lakásokat kínálnia a cégnek?

Az már külön érdekes, hogy a cikkben mint beruházó Duna Garden Dunakeszi Lakópark Kft. több cégfigyelő alapján is január óta törölt adószámmal rendelkezik vagy törölt cég státuszú.

http://www.cegtalalo.hu/…t/0109988094

Nehéz másképp értelmezni, de a jobban hozzáértőket kérdezném, valóban törölt cég épít továbbra is egy ekkora társasházat?

Ez nem túl megnyugtató..

Köszönöm!