társasházi ázás, vizesedés

MajorDomus # 2017.04.18. 20:45

Ha nincs pénzük az még nem önzés!

A szerződést egy éven belül megtámadhatja,megtévesztés miatt!

MajorDomus # 2017.04.12. 21:29

Na,akkor már csak azt kell kitalálnod honnan szerezzen pénzt a társasház.

annacuka # 2017.04.11. 20:55

Mivel a tartófal karbantartása a ház felelőssége, nem egy lakóé, ugyanúgy, mint a lépcsőház, függőfolyosó, stb. Kérlek, tartózkodj a nem hozzáértő beszólástól, építő hozzászólásokat szeretnék kapni.

MajorDomus # 2017.04.11. 20:11

A megtekintett állapotban vetted meg a lakást. Miért a társasházzal akarod kifizettetni a saját felelőtlen döntésedet ?

annacuka # 2017.04.11. 18:41

Ősszel vásároltam egy földszinti lakást, amiről kiderült, hogy beázik a talajvíztől, a pince felől is, illetve a hátsó fal, ami a ház hátsó tartófala, egy vakolatlan, kezeletlen téglafal repedésekkel, ami az esőtől is ázik. Többször kértem a közös képviselőt, hogy hívjon össze lakógyűlést, illetve kérjen be ajánlatokat a javításra, mert a probléma az egész házat érinti, a fölöttem lévő lakások is penészednek, csak nálam a legnagyobb a kár a talajvíz miatt. Mindig kitér, azt mondja, nincs pénze a háznak, a lakógyűlést halogatja. mit tehetek, milyen hatósághoz fordulhatok, ha nem lép? Ha kifizetem én a javítást, hogy tudom ezt legálisan megtenni, és hogy tudom a házon behajtani a költségeket? Előre is köszönöm a válaszokat