Ez elég vicces.Editék a leirtak alapján a legkisebb mértékben sem voltak rászorulva arra a lakásra mivel nem is lakták.És akkor fel van háborodva...na szép.Bizonyára voltak jobban rászorultak is,mondjuk többgyermekes fiatalok.
AZ IGAZI LAKÁSMAFFIA
Ettől még jogilag lehet igaza.
Kedves Hozzászólók!
Nagyon sok önkormányzati bérlakásnál az a helyzet, hogy máshova költözik a jogosultja, azt pedig kiadja albérletbe.
Más pedig családdal alig bírja az albérletet megfizetni vagy kicsi lakásban kuporog és küzd az eladósodással.
Vajon miért nem ellenőrzi ezeket a kiutalásokat az önkormányzat? Mert akkora botrány lenne belőle...
Azt hiszem nem olvasták el amit irtam.Nem odaadták másnak hanem elsdták és mi meg albérletben laktunk mert ott nem lehetőség dolgozni.Egyébbként a törvény nem mondja ki hogy ott kell tartozkodni ahol az állandó bejelentett lakásunk van.Amit igazságtalannak tartok az az hogy nekem nem engedték megvenni se elcserélni csak elakarták venni mert a polgármesterrel nem voltunk jó viszonyban .Bepereltük mert elvette tőlünk ami a mienk volt ezért bosszuből amikor polgármester lett az volt az első dolga hogy kitegyen bennünket a lakásból.De a jog nekünk adott igazat nem tudott kilakoltatni ezért egy svédcsavarral eladta az egész házat ami 3 lakásból állt.remélem érthető voltam de ezeket leirtam már olvassunk kérem
Ez még nem maffia!
Mikor is történt? Hisz elővételi, korábban pedig vételi joga a bérlőnek (és egyenes ági leszármazottjának) van.
Meg kellett volna venni a házat és szedni a szomszédoktól a bérleti díjat!
Üdvözletem!
Én is a Gimesi-től veszem a lakást,csak én a Gimesi I. Kft-től(Olajbogyó utca 6.), a kérdésem az, amit sehol nem látok említve hogy mi a helyzet a régebbi Gimesi által épített lakások kötbérével?ki lettek-e fizetve? Én 2004-11. havában kötöttem velük szerződést, úgy néz ki hogy tavaly március helyett, ezen a héten lesz a birtokbaadás,(enyhe 1év 2 hó után)önök szerint ki tud-e bújni a kötbér alól a szomszéd pere miatt(kicsit hosszú a történet,mert a szomszéd perelte az építkezés alatt),vagy ha becsődölteti a Gimesi I. Kft.t akkor mi lesz a kötbérrel?,Valamint, mivelhogy levélben kell a kötbérigényt bejelenteni mi jogi szöveg erre amit írnom kell nekik hogy ne köthessenek bele!(a szerződés tartalmaz a késés miatt megállapított kötbért),válaszukat előre is köszönöm
Igen lahathogy meg kellett volna vennem csak nem volt 6000000 frt om rá mert csak ennyiért akarták oda adni.Nem vették figyelembe hogy régota bérlők voltunk.Szoval ennyi.RÁnk nem vonatkoztak a jogszabályok
Ezt, és akkor, annyiért meg kellett volna venni. Jól látod.
Nincs vita.
Üdvözletem!
Én is a Gimesi-től veszem a lakást,csak én a Gimesi I. Kft-től(Olajbogyó utca 6.), a kérdésem az, amit sehol nem látok említve hogy mi a helyzet a régebbi Gimesi által épített lakások kötbérével?ki lettek-e fizetve? Én 2004-11. havában kötöttem velük szerződést, úgy néz ki hogy tavaly március helyett, ezen a héten lesz a birtokbaadás,(enyhe 1év 2 hó után)önök szerint ki tud-e bújni a kötbér alól a szomszéd pere miatt(kicsit hosszú a történet,mert a szomszéd perelte az építkezés alatt),vagy ha becsődölteti a Gimesi I. Kft.t akkor mi lesz a kötbérrel?,Valamint, mivelhogy levélben kell a kötbérigényt bejelenteni mi jogi szöveg erre amit írnom kell nekik hogy ne köthessenek bele!(a szerződés tartalmaz a késés miatt megállapított kötbért),válaszukat előre is köszönöm

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02