AZ IGAZI LAKÁSMAFFIA

Józsa Krisztina # 2003.08.14. 18:16

A lakásmaffia nem az amivel a Bizottság foglalkozik. Anyukám könyvet írt A lakásmaffia fogságában címmel a Magyar Világ gondozásában. Az író hiteles dokumentumokkal támasztja alá az állam igazgatási és végrehajó szervei aszisztációját a bűncselekmények végrehajtásához. Az áldozat nem ír alá semmit, hanem a hivatalok törvénytelen, az írott joggal ellentétes határozatokkal, ítéletekkel támogatják - a könyv dokumentumai alapján tudatosan - a lakásmaffia célkitűzéseit, bűncselekményeit. Anyukám és 3 lánya, mi tudjuk a lakásmaffia a hivatalokban lakik, csak mi nem tudunk hol lakni. Sajnos lehetetlen az információkat eljuttatni a Miniszterelnök Úrhoz, de ha tudná, hogy bábállamot igazgat biztos tenne ellene.
1196 Budapest Zrínyi u. 69.

Józsa Krisztina

JozsiOlvasta # 2003.09.29. 16:28

Kriszta, folytasd, engem érdekel. Az én anyukámat is behálózták, évek óta pereskedik.

[i:ec9f4fae6e]Józsi[/i:ec9f4fae6e]

Józsa Krisztina # 2003.10.10. 15:27

A lényeg az egészben, hogy már aki segíteni próbál nekünk annak is elvették a házát.
A pontos recept a tulajdon "szerzésére":

1. Nézd ki a házat ami tetszik, de ne felejtsd el, hogy jólszituált legyen a gazdája, és sok értékes ingóság is legyen benne.
  2. Végy egy csaló ügyvédet, aki hajlandó hamis adásvételi szerződést írni a ház megvételéről, persze jó alacsony, ún. kialkudott árral.
  3. Hamisítsd alá a tulajdonos nevét.
  4. Így máris a tied papíron a ház.
  5. Lesd meg, hogy általában mikor megy el otthonról az egész család.
  6. Majd gyűjts össze minnél több rosszarcú, félelmetkeltő 20-25 embert (a kissebség köreiből a legmegfelelőbb: olcsón dolgoznak és elég agresszívek, és sokan tartanak tőlük).
  7. A megfelelő időpontban (legjobb nappal, mert mindenki dolgozik, a szomszédok sincsenek otthon) törd be a kaput, majd szabadítsd be a csapatot.
  8. Elfoglaljátok a lakást is, felméred mit hova, kinek lehet eladni az ingóságok közül.
  9. Mire a tulajdonos hazaér már te laksz a házba.
  10. Az ürge majd elrohan a rendőrségre, s mikor kijönnek lengesd meg az adásvételi szerződést a rendőröknek, de be ne engedj senkit.
  11. A rendőr nem vizsgálja a szerződés valódiságát, hanem tájékoztatja a "régi" tulajdonost, hogy feljelentést tehet.
  12. Mire ezt az ügyet a rendőrség kivizsgálja
(legalább 2 hónap) addígra intézd el az alábbiakat
A földhivatalban okosan intézd el, hogy tulajdonosként bejegyezzenek (elintézhető, nem is drága)
A házat ürítsd ki, tedd rendbe és áron alul ugyan, de te is keress rajta, add el, olyannak aki maga is ezzel foglalkozik (így bebiztosíthatod magad, mert ő is azon fog ügyeskedni, hogy minnél jobban eltusolja a dolgokat, így megoszlanak a felmerülő korrupciós költégek is.
  • Minél több vevő lesz ezek után annál inkább a ti javatokra dől minden, hisz csak 1 ember áll szembe 3-6 hamis vevővel.

Ha így jársz el több ház tekintetében, havonta egyszer végén te is megkoronázhatod magadat rubin- gyémánt köves aranykoronával, amit a tévé is bemutat.

Józsa Krisztina

Béres-Deák Attila # 2003.10.11. 16:11

Megdöbbentő, hogy mennyire nem képes jogunk védelmet nyújtani az ilyen ügyekben.

attika

Katika # 2003.10.14. 21:24

Az előző hozzászólónak Attilának üzenem:
A jogrendszerrel nincs olyan nagy probléma.
Azzal van gond, hogy a meglévő jogszabályokat,

• Krisztina féle tényszerű ingatlan elfoglalás esetében amely számot tevő - nem alkalmazzák.

Csak a mutogatás marad, ami érdemi ügyintézéssel nem jár. A jogokat a bemutatott példa esetén, nem
előnyös gyakorolni, csak mellé beszélni.

Egyébként a felvázolt eset receptje, nagyon hatásos. Előnyös, akér tíz évig is működik.
Mindenesetre a károsult csak veszíthet, mert a lakás és az ingatlan maffia ma Magyarországon mindenek feletti hatalom. Egyaenlőre. Még a magyar jogrendszer felett is. §,- törvény.

tudoska # 2003.10.25. 15:33

Ismerek olyan ügyvédet, aki nem is kér tulajdoni lapot a szerződéskötéshez. A bediktált adatok alapján írja meg a szerződést. Hmmm..

majompóni # 2003.10.26. 01:47

Én egy évig önkormányzatnál dolgoztam, mint lótifuti. Ott tapasztalatam a következő esetet:
Segélyezett, szegény, egyedülálló anyuka, munkanélküli, önkormányzati lakásban él. "Jószándékú" emberek felajánlanak neki egy rendkívül előnyös cserét: az önkormányzati putriját elcserélik egy kétszobás erzsébeti öröklakásra, és még fizetnek is rá pénzt neki. Az az ügyintéző, aki az anyuka szociális segélyét folyosítja, aggódik, hogy a család hajléktalanná válik (és így neki pluszmunkát fognak jelenteni), a lakásosztály illetékes kolleganőjének szól valamit, de se nem határozottan, se nem erőszakosan. Csak valami ilyesmi megjegyzést tesz: itt az új hajléktalanunk.
Kapaszkodjatok: mindezek UTÁN a lakásosztály meghozza a határozatot, és engedélyezi a cserét.
Az asszony kiköltözik, az erzsébeti lakásba nem engedik be, a régi lakásába nem engedik vissza. Rokonai fogadják be vidéken, de a sok gyerekkel nem akarják, hogy ottmaradjon, így nem engedik bejelentkezni. A gyerekeket nem fogadja az iskola, mert nincsenek bejelentkezve a faluba. Anyuka naponta hordja fel őket iskolába vissza Pestre, már amikor, ugyanis az iskola értesítette a szociális ügyintézőt, hogy a gyerek nem jár iskolába - az anya magyarázata érthető: nem tudta felhozni vidékről.
Ha a szerencsétlen asszonyon kívül mindenki, aki akár csak közepes intelligenciával rendelkezik, átlátott a hamis igéreteken, akkor a lakásosztály vajon miért nem? Vajon mennyit kaszálnak azért, hogy hajléktalanná tesznek egy amúgy is szerencsétlen családot?

Putcz Olivia # 2003.11.20. 17:06

Szeretném megkérdezni, hogy konkrétan melyek azok a pontok, amelyekre ügyelni lakásvásárláskor, hogy minél kevesebb kaput hagyjuk a "lakásmaffiának". Ilyenekre gondolok, hogy pl. nem önálló tulajdonjog bejegyzése, hanem közös osztatlan tulajdonjog, mert így ha az egyik tulajdonos társat megis környékezi a lakásmaffia, de mivel közös tulajdon, ezért nem tudják egyszerűen a lakást tulajdonjogát "ellopni", mivel ilyen esetben elővásárlási joga van a másik tulajdonos társnak. Köszönöm a segítséget!

Putcz Olivia

világesze2 # 2003.11.26. 10:56

Ha egyszer beultek valakik a lakasba, azokat nem lehet kidobatni Rendorseggel?

Ha lobogtat valaki egy adasveteli szerzodest, ami ala a nevemet hamisitotta, azt nem lehet ott helyben lefogatni?

Ennyit er a jogrendszer? Vegyek egy geppisztolyt, es lodozzem le a lakasba telepuloket?

Herman # 2003.12.15. 14:25

Sziasztok!

Először is üdv mindenkinek, ma regisztráltam magam, és felettébb érdekes témákat találtam az oldalon.
Hát igen...Nekem is hasonló a véleményem: a lakásmaffiában az állam is benne van. Ahogy például az autólopásokban, a lakáshitelekben is. Lehet, hogy csak összeesküvés elmélet, de cáfoljon meg valaki.
Egyik ügyemben még repülőt is loptak, csak néztem: ezt nem hiszem el...Mindenki tehetetlen volt. A birtokot csak akkor kaptuk vissza, amikor már polgári pert indítottunk, mert félt a csődtől a cég. Persze a végén fel is számolták...
Az ingatlanoknál persze véd a jog: még a római jogból örökölt perekkel lehet élni, ha kikerülünk a birtokból...Persze a birtokper szerintem egy iszonyúan elmaradott, egyáltalán nem hatékony rendszer, ennél lényegesen keményebb védelemre van szüksége egy alkotmányos jognak, és ez nem a mi feladatunk. Amikor a Ptk.-t megalkották, nem gondolták az akkori jogalkotók arra, hogy valamikor is idáig süllyedhet ez a nép. Itt nem népekről-nemzetekről van szó, hanem emberekről: ne csináljon ilyet egy ember, nem méltó hozzá. Állatias. Visszamegyünk az István körüli időkbe, amikor szintén a magántulajdon elismertetése volt az állam egyik legfontosabb feladata. Egyszerűen egy új problémával áll szemben az állam, amire nem tud, és nem is akar megoldást találni.
És milyen érdekes: egyetlen egy üzletemberrel, maffiavezérrel, és politikussal nem történt még a mai napig hasonló...

the big cat # 2003.12.15. 16:58

"Lehet, hogy csak összeesküvés elmélet, de cáfoljon meg valaki.
"

Ez itt még mindig egy jogi fórum. A jogban kevés kivételtől eltekintve aki állít az bizonyít. tehát nem másnak kell cáfolni állításodat, hanem neked bizonyítani. Kíváncsian várom.

Leiterjakab # 2003.12.15. 20:00

Lehet, hogy csak összeesküvés elmélet, de cáfoljon meg valaki.
”"

Big Kollega!

Herman ezt itt nem konkrét érvnek szánta, hanem csak olyan beszédfordulat volt, bár gondolom Hermannak nincs szüksége "fogadatlan prókátorra".

Leiterjakab

Herman # 2003.12.16. 07:32

Igaz, ez egy fórum, ahol az ember véleményt nyilvánít. Ezt tettem én is, legalább reagáltatok, lehet mit olvasni, ami nem csak kőkemény szakmai publikáció, hanem egy élvezhető olvasmány.
De ha ezt itt bizonyítanám, egyrészt nem hinne nekem senki, másrészt problémáim lennének belőle:)
Igen, a jogban bizonyítani kell, és a bíró dönt...
Szóval a hírekben is elhangzik gyakran, hogy nem egy földhivatali ügyintézőt tartóztattak már le. Az pedig szinte már bizonyított tény (szintén a médiából), h 10e-ért soron kívül elintézik az ügyedet. De ezt bizonyítani...nehéz. A rendőrök azért már nem visznek el valakit manapság ok nélkül.
Autólopás (megtörtént eset): kettős állampolgár (magyar az egyik) vezette. Idehaza cége, vállakozásai vannak, és amikor beperlik, hirtelen nem találják a rendőrök: egyszerűen eltűnik. Pedig idehaza családja, gyerekei vannak. Persze az áldozatokkal tartja a kapcsolatot: telefonon hívogatja.
Röviden ennyi "tény". Nehéz nyilatkozni, nem is lehet (persze itt szándékosan azonosíthatatlanul írtam az eseteket). De cáfoljatok, ez a lényege a fórumnak.
Tehát létezik- e a lakásmaffia? Márpedig ha létezik, szeminológiai értelemben (a maffia szó olyan bűnszervezetet jelent, ahol a bűnözők és a politikusok is együttműködnek) ebben sokak keze benne van.
És köszönöm az előttem szóló védelmét.

t.katalin # 2003.12.21. 21:23

Sziasztok! Egyben nagyon kellemes ünnepeket. Boldog Karácsonyt.
Akiket ez a téma - már mint a maffia téma - bővebben érdekel, hiszen érdekes, azoknak szeretném a figyelmét felhívni arra a könyvre, ami ezzel kapcsolatosan jelent meg.
Csak tájékoztatás képpen: www.nexus.hu/t.katalin található. Ugyan is, tényleg létezik a maffia.
De! Sajnos politikussal, üzletemberrel is megtörtént az, amit ma valós horornak neveznek. Ami ma, nem mindig túlélhető. Csupán csak azért történt, mert a nyilvánosság előtt bemutatott egy könyvet, épp ez a politikus./ T.Katalin könyvét./
Amely épp erről a témáról ír. Így, a Hermannak üzenem, hogy sajnos előfordult amiről nem is álmodott.- / írta / - Annak ellenére vannak ilyen hororisztikus esetek, hogy a törvények jók.
Jónak mondhatók. Tehát, nem azon múlik!!
Csak szegmens kérdése. Mit hogyan akarok alkalmazni, kinek az érdeke, irányába. Tehát csak ez a nagy probléma. Kellemes és boldog ünnepet.
T.Katalin

Herman # 2003.12.23. 06:55

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Igaz, lehet ez is off-topic lesz lassan, akárhogy csak az előző hozzászólás, de működik- e egyáltalán egy alkotmányos jog (tulajdonhoz való jog), ami ennyire nincs biztosítva?
Jah, és láttam a tüntetést a parlament előtt, amit az eddigi károsultak szerveztek, és képzeld el, nem volt közöttük egy politikus vagy üzletember sem, sőt, komment sem volt a részükről...
Az alábbi állítás amúgy sem cáfolja meg azt, h mit jelent, és hogyan működik a maffia.

t.katalin # 2003.12.26. 21:29

Boldog ünnepet!
Olvasva, itt az utólsó Hermann hozzászólását,
elgondolkodtatott.
Hogy, hogy is működik a maffia?
Szeretném a figyelmébe ajánlani, az alábbi web oldalt. lelkiismeret88.hu. Ott letöltheti, és elolvashatja azt a könyvet ami pont erről szól.
Ha természetesen érdekli.
Választ talál benne a feltett kérdéseire.

wolf (az igazi) # 2005.02.05. 19:01

Üdv!
El nem hiszem, hogy több mint egy éve nem történik semmi, vagy nem viszik épp senkinek el a lakását, mikor a lakásmaffia jobban virágzik, mint eddig... hogyan lehetséges ez? Ennyire érdektelenné vált a téma?

Iucundus # 2005.02.22. 21:29

Kedves Mindenki,
Kár volt magára hagyni a lakásmaffia topicot, nem
kellene beletörődni , mert ez a jelenség is csak
a nyilvánosság tájékoztatásával szorítható le...
Én a problémát nagyon leegyszerűsítve úgy látom,
hogy ma is léteznek "praetorok" , akik állami
segítséggel jogot alkotnak , az pedig ez a vadhajtás
mennyire harmonizál a jogrendszerrel csak a károsultat
érdekli...az Államot kár nem éri ,ugyanis az
"ingatlanforgalom" illetékbevételt jelent.
Ma másodszor hallom azt,hogy annál biztonságosabb az
ingatlan tulajdonjog, minél több terhelő
bejegyzés van a tulajdoni lapon... Végig olvasva a
fórumot ez tutti megoldásnak látszik, de ez akkor nem
tulajdonjog, hanem birtokjog ....
És a bizonyítási teher... Magam sem tudtam eldönteni
az esetekben mennyi a szubjektivítás és mennyi a
hatásvadászat .Ma viszont személyesen olvastam olyan
másodfokú Földhivatali határozatot ,ami azzal
kezdődik,hogy "...bírósági felülvizsgálatnak
helye nincsen..." Na erre és ehhez hasonló "praetor
ius non facere" jogalkotásra gondoltam...
Iucundus

Ddr

sicu # 2005.04.20. 08:18

Sziasztok!
Azért jöttem erre a fórumra mert a GIMESI Kft-ről volt benne szó és nem látom sehol.
Valaki olyat írt ami nem megjeleníthető?
Utolsó hozzászóló volt 2005.04.11-én.
Azért fontos mert kinéztem egy újépítésű lakást és a Gimesi kft az építtető. Viszont ha rossza tapasztalat van a kft-vel kapcsoltaban akkor nem szívesen vágnék bele. Aki írta az írja meg nekem a tapasztalatát a ny.krisztina@freemail.hu-ra.

Köszi!

sepp # 2005.04.26. 12:46

Sziasztok!

Hogy van -e,persze az én szüleimet is hazavágta egyilyen banda.Aki tud egy jó ügyvédet aki vállalja az ügyet úgy, hogy a
visszaszerzett családi ház árából kifizetjük a díját kérem jelezze az e-mail címemen.

anikam # 2005.04.29. 10:38

Sziasztok!
Sicu megtudtál valamit a Gimesi Kft-ről?

szalma # 2005.04.30. 15:17

Sziasztok . Én is a GIMESI Kft. - tol vásároltam a lakásomat . Ami hatalmas hiba volt . Ilyet meg előtte nem tapasztaltam sehol,hogy a pénzedért (ami nem kevés) nagyon rossz minőségű lakást kapsz (hideg a lakás,nem lehet fűteni ). Ha panaszkodsz akkor megígérik,hogy persze kijavítják de semmi sem történik . Halllotam olyat is,hogy a tulaj nem is tudott beköltözni,csak 4 éves bírósági tárgyalás után . Ennyit a GIMESI KFT-rol.

pixel # 2005.05.27. 21:03

Az agresszív maffiózók:

1. kinézik a házat
2., Kifigyelik, hogy ki lakik ott, ki jár a lakásban
3., Ha egyedülálló emberről van szó megkeresi 3-4 rosszarc és a lakásra mondanak egy árat, persze az ár alatt jóval, mondjuk 10%.
Ebbe a tulaj biztos nincs benne+ nem is akar elköltözni.
4., 2-3 nap múlva újra megkeresik, de ekkor már nem kérdeznek, hanem utnek, majd hívják a mafia ügyvédet akivel aláírják a kialkudott árat és intézkednek a kilakoltatásról.

Vannak bandák, akik a 3. pontot kapcsiból ki is hagyják.

UKRÁNOK

tkatalin # 2005.09.09. 20:51

Sziasztok.
Itt végig olvasva a hozzászólásokat, sajnálatos, hogy az ingatlan és a lakásmaffia még a él, és felfelé ívelő tendenciát mutat. Elgondolkodtató az a kérdés is, ami itt a tulajdonlappal, és valaminek a birtoklásával kapcsolatosan merült fel.
Szerintem, a tulajdonjog, és a birtokjog elkülönül egymástól.
Közös bennük:
- A törvénytárhely tartalmazza.
- Megtalálható a és fellelhető paragrafusok
- Hatájos jogszabályok.
A valóságban viszont csak a papíron léteznek, számtalan sok esetben a tények alapján.
A kivételesnek nevezett ügyek esetét
tekintve:

A kivételek pedig erősítik a szabályt.

tkatalin

ObudaFan # 2005.11.28. 18:24

Ezt mire alapozod? :)