A renitens ErsteBank


kfgabri # 2012.01.31. 15:44

Gyerekek, ennek a társadalmi hatása veszélyes.
Nekünk értékes munkaóráink mennek el az indulatok megfékezésére, ahelyett, hogy érdemi feladatok végzésével töltenénk azt.
Az ügyfelek megkapják azt a megerősítést, hogy a kötelezettségeik nem valósak.
Csak elég megnézni a mi derék posztolóinkat is.
Egyik sem azzal kezdi, hogy tartozom, hanem azzal, hogyan lehetne feljelenteni, kerékbe törni, megalázni, elrejteni, kibújni alóla, stb.

Sherlock # 2012.01.31. 14:31

Jogvégzett :)

Egyjogász # 2012.01.31. 13:56

A helyzet az, hogy ez egyáltalán nem politikai kérdés, hanem a magyarországi jogbiztonság aktuális helyzetét érinti.
Konkrétan arról van szó, hogy egy jogász (mert Lázár az) magasról szar le egy polgári jogi szerződést (amit nem volt kötelező megkötni, de ő megkötötte), és megfenyegeti szerződő partnerét, ha nem fogadja el az ultimátumát, akkor majd (egy másik pozíciójából eredő hatalmánál fogva)hozat egy olyan törvényt, amivel megregulázza őt. Ha pedig hoznak egy ilyen törvényt, akkor ezt a jövőben bármikor, bármilyen szerződéssel meg lehet csinálni, amely egy megfelelő pozícióban lévő embernek valamiért nem tetszik.

Kovács_Béla_Sándor # 2012.01.31. 13:34

Menjetek a PoliDilibe!

végrehajtó1 # 2012.01.31. 12:57

Ezért nem szabad az ilyen lézer janiknak hatalmat adni.

Egyjogász # 2012.01.31. 12:42

Most olvasom a döbbenetes hírt, a renitens Erste Bank nem fosta össze magát alkotmánybíróságregulázó Lázár János decemberi levélkéjétől, hanem visszaírt Hódmezővásárhely megmentőjének (a korábbi hitelfelvevőnek, de ezt borítsa jótékony feledés), hogy ha már korábban kellett neki a pénzük, akkor azt lesznek szívesek a szerződésben foglaltak szerint törleszteni. A labancoknak csak az kerülte el a figyelmét, hogy Jánosunk már meglebegtette, hogyha nem úgy lesz ahogy ő akarja, akkor a Parlament segítségét fogja kérni (?)
Na most ezt valóban nem kell komolyan venni, ha a Feri bácsi fenyegetőzik ezzel a nyóckerből, de ha egy olyan ember ír le ilyet, aki ha éjszaka álmodik valamit, abból másnap 11-re de maximum fél 12-re törvény lehet, azzal azért már óvatosabban kellene bánni.
Végül is ahogy percek alatt, szövegváltoztatás nélkül "alkotmányossá" tettek az AB által alkotmánysértőnek ítélt törvényt, lehet, hogy nem is olyan vad gondolat az Erste Bank törvényi megregulázása, legfeljebb megint az a köcsög EU meg IMF fog ugatni, meg 350 Ft lesz az Euro, de ki nem xarja le.