Segítséget kérek!
Tavaly júliusban vásároltunk egy használt autót egy kereskedőnél.Az autóba beszámolták a mi autónkat. Az autót kb 2 hónapig használtuk. Már a második héten a fedélzeti számítógép motorhibakódot jelzett. Felhívtuk a kereskedőt, aki azt mondta, lehet víz érte az elektronikát, mikor mosták az autót. Saját pénzünkön "kiütettük" a kódot. Ez még 3-4 alkalommal fordult elő. A szákszervizbe még lambdaszondát is cseréltetek velünk...nem tudták mi a gond. Egyszer aztán a kipufogón távozó "füst" elkezdett egyre feketedni..hívtuk a kereskedőt. Azt kérte, vigyük be hozzá, megnézetteti a saját szervizébe. Közölte 3 henger van elrepedve, mit csináltunk vele??Végül úgy nézett ki, hajlik a kompromisszumra, hónapokig hitegetett..a fogyasztóvédelem amit rá küldtünk, jól megbírságolta 15 ezer forintra és azt írta nekünk, hogy a kereskedő nem tud a polcról egy használt motort leemelni, de igyekszik a gépkocsit megjavíttatni.Most március van.Január végén találtam a neten egy használt tipusazonos motort, hívtam a kereskedőt, aki megint csak azt mondta oké, megy érte. A motor hazakerült, mert én lementem érte, hívtam, azt mondta, kifizeti...HITEGET..ne fizet, nem akarja csináltatni...MIT TEHETEK???
Használtautó, Garancia???
nita7
2011.03.15. 18:50

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog