Segítséget szeretnék kérni!
Vásároltunk a feleségemnek egy Citroen C3-as gépkocsit egy kereskedőtől.Egy hét múlva az autó motorvezérlő elektronikája elromlott,a szervizben 250.000ft-os ajánlat a javításra,az infarktus kerülgetett.Kereskedőt felhívtam,azt mondta biztosan nem az a baja,csak a válság miatt le akarnak húzni a szervizek...majd az ő szerelője megnézi.Felszállítottam a kocsit Pestre (200km) az én költségemre.Egy hét után megállapította a szerelője hogy csak a motorvezérlő a baja,nem baj,van olyan szerelője,aki megjavítja.Nem volt.Kerestem én a neten egy céget,azok megcsinálták.Amikor az autóért mentünk közölte a kereskedő,hogy 35e a vezérlő javítása,5e az ő szerelőjének hibamegállapítása,10e az autó trélerezése,ezeknek fizessem ki a felét.Kifizettem,csak szabaduljak...Igaz az én költségem nem lett megfelezve (hibamegállapítás,Pest-re szállítás)...Csak az a bajom,hogy rá 3 napra az autó ugyanazt csinálja.Felhívtam azt,aki javította,azt mondta szerezni kell egy másik elektronikát,ennek a javítása ennyit bírt.
Vigyem el egy szervizbe és cseréltessem ki,vagy csináltassam megint?
A kereskedővel szemben mit követelhetek?
Használtautó, Garancia???
nagy
2009.06.13. 08:51
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog