Használtautó, Garancia???

Levi99 # 2009.06.13. 10:00

2009 05 07-én vásároltunk egy Mazda 6 CDTE sport használt jármüvet a budapesti Kerepesi út 121 szám alatt levő Mazda D&W kereskedésböl amit aznap a teljes árat, azaz 2600000ft-ot, ki is fizettünk és az autót nem vehettük át azzal indokkal ,hogy az autó készletfinanszirozott , nincs náluk a forgalmi engedély ,és csak egy hét mulva lesz meg .Amikor viszamentünk 2009 05 15-én azzal fogadtak,hogy szerzödést bontottak a Merkantil bankkal és kértek még egy hét türelmet.
2009 05 22-én ismét nem történt elörelépés az ügyben és megint türelmet és még 1hetet kértek.
2009 05 29-én bementünk a kereskedésbe ahol a jól bevált dumával probáltak kicsikarni még egy hetet de most már felajánlották, hogy 2009 06 05-ig nem történik semmi elörelépés visszafizetik az autó vétel árát kamattal együtt, erröl papiron is nyilatkoztak.
2009 06 05-én reménykedve megjelentünk a kerekedésbe, hogy valamit el tudunk hozni de meglepetésünkre semmi nem történt ismét. Szerettünk volna beszélni a kereskedés tulajdonosával,de sajnos még telefonon se volt hajalndó velünk szóbaállni,nemhogy személyesen.
Kérem önöket segitsenek ebben az ügyben mert nem szeretném a befizetett pénzt elvesziteni vagy autó nélkül maradni.