MÁV Biztosító

L.Suzy # 2012.11.06. 12:23

Nagyon örükök, hogy vége ennek a rémálomnak, és végre igazságos döntés született.A KÁROSULTA KÁRTALANITVA LESZNEK..az idegeskedést, a pereskedést, a sérelmeket semmivel nem lehet kárpótolni

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AKI AZ ÜGYBEN KIÁLLT MELLETTÜNK, A SEGITSÉGÜNKRE VOLT, és hitt benne, hogy nemcsak jogszolgáltatás, hanem igazságszolgáltatás is van hazánkban.
Az Alkotmány birósági döntés mérföldkő volt!

1. arról senki sem beszélt, hogy nem is a hatályos jogszabály alapján itélték el a károkozókat..EZT TARTOM A LEGSULYOSABB HIBÁNAK!

2.a PSZAf felelőssége ez ügyben nem tagadható !

3. a 2oo ezer ögyfelet a biztositók átvették anno 2oo8-ban, csak a a tartozásokat hagyták a felszámolónál..
szóval nem volt véletlen a MÁV ABE bedöntése, és az ügyfelek megszerzése .sikerült nekik, akkor most utólag fizessék meg az árát!

4. a kölföldön okozott károkért helyt állt a Mabisz, akkor a belföldiekért miért nem eddig, amikor 2010-től nála van a Kockázati alap.
Összegezve ez egy tisztességtelen , korrupciós ügy volt, sok szereplővel.
Várjuk a további igazságszolgáltatást és a méltő büntetést!

L.SUZY

Tamás suzuki # 2012.11.06. 11:49

Kedves bogi 7575 szivesen benne lennék hogy annak "kedves" blog irónak ez elmúlt évi idekeskedést összegyúrnánk és jól megdobnánk vele.Az ellenségemnek nem de neki kivánom hogy élje át azt hogy évekig biróságra járjon, és levelekkel bombázza a végrehajtói iroda, és mindenhol elutasitsák pedig tudja hogy neki van igaza.
Ki kérem magamnak hogy állandóan a fejünkhöz vágják hogy megérdemeltük mert az olcsóbb biztositót választottuk, hát annyira nem spóroltunk sokat csak egy kicsivel kevesebbet kellett fizetni. Akkor leirom mégegyszer hogy újra be kellett fizetni a kötelező dijat, mert meglettünk fenyegetve.
A déli hiradóban aztmondták hogy aPszáf végig tudta hogy veszteséges a MÁV biztositó, akkor ez most kinek
a sara.

Ma tudtuk meg a Generál jogi képvisel?jét?l, hogy az új államtitkár lesöpörte a MÁV biztositó károsultjai ügyét igy a parlament nem foglalkozik

bogi7575 # 2012.11.06. 11:00

http://mentalisdeficit.blog.hu/…1/05/mav_abe

Gyurjuk már össze azt a pár év idegeskedést ami csak az itt jelenlévőknek jutott és dobjuk ehhez az emberhez. A pénzről már nem is beszélek....

Phantom # 2012.11.06. 09:16
Tamás suzuki # 2012.11.06. 07:56

Hétfőn amikor mindenki tudta hogy a parlament tárgyalni fogja a MÁV ÁBE ügyét, még a biztositó aki beperelt engem mint károkozót, még elvette a maradék kis pénzemet, mert különben a végrehajtó elvitte volna a kocsimat,ami a munkámhoz kell. Ráadásul a jogi képviselő aztmondta hogy ő nem tud arról hogy a parlament elékerült atörvénytervezet, ti ezt eltudjátok hinni, hogy erről a biztositók nem tudtak csak a károsultak. A befizetett pénzeket a Mabisznak kell kifizetni azoknak is akik belettek perelve és már kifizették, és azoknak is akiknek az ügye folyamatban van. Az LM-s képviselő vitatta a PSZFÁV felelősségét is mert ő miattuk jutottunk ide, mert nem tettek meg semmit pedig tudták hogy pénzügyileg nincs rendben a MÁV ÁBE, hiszen ők ellenőrizték, hogy hogy állnak pénzügyileg.Egy éve kötelezte a Alkotmány Biróság az országgyülést hogy 2Ol2. június 3O-ig alkossa meg a törvényt hogy ezt az áldatlan állapotot rendezze. Igy az országgyülés is vétkes mert nem foglalkoztak velünk, és már féléve tudnánk hogy mi a sorsunk, és nem lenne álmatlan éjszakánk, hogyfizessük ki akövetelt pénzt, amikor végig tudtuk hogy nem jogos a követelés, mivel kétszer kérték el a kötelező biztositási dijat hogy károkozás esetén ne nekünk kelljen kifizetni a kárt. De hát azt mi is tudjuk hogy a biztositók csak a pénzt szeretik beszedni de fizetni nem szeretnek.
Az országgyülés egyhangulag fogadta el a törvényt, most az országgyülés elnökének az aláirására vár, kb. az két hét.Remélem ennek a rémálom tényleg vége lesz.

Ma tudtuk meg a Generál jogi képvisel?jét?l, hogy az új államtitkár lesöpörte a MÁV biztositó károsultjai ügyét igy a parlament nem foglalkozik

summer1981 # 2012.11.06. 07:14

Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy valamiféle megoldás kezd körvonalazódni az ügyben, és eléggé biztosnak tűnik, hogy kifizetésre kerülnek a dolgok, köszönhetően néhány kitartó és bátor sorstársnak. Én sajnos egyik sem voltam/vagyok, így hitelből rendeztem anno a közel 600 ezres általam okozott kárt. Szerintetek rám is vonatkozhat a visszafizetés? Viszontláthatom a pénzemet?

kawa80 # 2012.11.05. 20:08

Mi akadályozhatja meg a hatályba lépést???

Tamás suzuki # 2012.11.05. 20:04

Remélem már vége lesz ennek az egésznek!és majd csak akkor fogok örülni , ha hatályba is lép!

Gabexxxx # 2012.11.05. 19:40

Remélem ezzel tényleg megoldódik az ügyünk. Szép estét Nektek!

vjalle # 2012.11.05. 19:28

Majd az lesz szep, amikor a biztositok is az alkotmanybirosaghoz fordulnak :)

hopofi # 2012.11.05. 19:07

Sziasztok Sorstársaim!!!!

Ezt nem hiszem el,hogy tényleg fizetnek,engem 800000ft al károsítottak meg.

Szerintetek hogy csináljam,vagy mit tegyek????????????

Végrehajtás alatt álló ügyem van.
350e ből 625e ft ot vonnak folyamatosan.Közben a kocsinkat elárverezték a múlt hónapban 130.000ft ért ami tax ára 450.000ft volt.Már levontak kb 120.000ft oz.
Hogyan tovább??????????????

KÉrlek segítsetek!!!!!!!

Phantom # 2012.11.05. 18:40

kawa80: benne vagyok!

K.Gyuszi21 # 2012.11.05. 18:19

A határidőről meg annyit, hogy szerintem a felszámoló tudja, hogy mennyi az igény, hiszen vezetve van. A lezárt ügyek okésak, de a most függőben lévőkkel van a probléma, hiszen vagy meg kell egyezni vagy meg kell várni a bíróság ítéletét. Na az az X. De akit elítéltek, és fizetésre köteleztek 2. vagy épp 3. rendű alperesként, az már egy fix összeg, és a felszámolónak vezetnie kell(ene) folyamatosan a beérkező tartozásokat, hiszen nekik is megküldik az ítéletet (már ha be van vonva a perbe I. rendű alperesként)

K.Gyuszi21 # 2012.11.05. 18:15

Néztem élőben a parlamenti közvetítést, a vitától egészen a szavazásig. November 5.-ét piros betűs napnak írom be a naptárba!

K.Gyuszi21 # 2012.11.05. 18:14

Miért ne írnák alá? :) 100%-os igen szavazattal nem fogják visszaküldeni....

kawa80 # 2012.11.05. 18:13

KÖSZÖNÖM!!!
VEDD ÚGY, hogy fizetek Neked bàrmit az Általad kijelölt pub-ban!!!!
Komolyan!!!
Köszönöm!!!!

Phantom # 2012.11.05. 18:12

őálesz=pálesz

Phantom # 2012.11.05. 18:12

bogi7575: Én benne vagyok egy összeröffenésben! :-)
Na a pezsgőzésben is! Eddig két adag őálesz melegít és nyugtat belülről!

Phantom # 2012.11.05. 18:10

kawa80: Nem kell fizetned!

Sőt, elvileg, ismétlem, elvileg az egyéb költségeket is visszakapjuk!

bogi7575 # 2012.11.05. 18:07

Hát nagyon remélem semmi :-) esetleg egy közös pezsgőbontás :-)

vjalle # 2012.11.05. 17:59

Ez most már teljesen biztos? "Ogy. elnöke aláírására vár" -> és ha nem írja alá? Tortenhet meg valami egyeb ami keresztbe tehet?
A HVG azt irja, hogy gyakorlatilag megvalosithatatlanok a hataridok. Kivancsi vagyok, mi lesz, es hogyan fogjak ertelmezni a birosagok az uj torvenyt.
Tenyleg durva volt ez a nem is 4, hanem tobb mint 5, egyeseknek meg tobb ev. Remelem most tenyleg megoldodik.

kawa80 # 2012.11.05. 17:50

Nem hiszem el!!!!
Valaki mondja azt, h nem kell fizetnem!!!
Irja le!!!
VAN MÉG IGAZSÁG???

K.Gyuszi21 # 2012.11.05. 17:44

Gyerekek... Kemény volt ez a 4 év! Az Indra bebizonyította, hogy összefogással, józan ésszel minden elérhető! Első sorban köszönjük meg nekik az áldozatos munkájukat, hisz ők voltak az egyetlenek, akik összefogták a károkozókat és a károsultakat!

K.Gyuszi21 # 2012.11.05. 17:42

326 igen 0 nem 0 tarttózkodás mellett a törvény el lett fogadva!!

Phantom # 2012.11.05. 17:41

Vége!!!!

http://www.mkogy.hu/…om.irom_adat?…

2012.11.05.18:38:42 az önálló indítvány elfogadása 326 0 0 Elfogadott