Sziasztok!
nem tudom látta-e v.ki tegnap este az M1-en az ESTE című műsort, nekem azóta is forrong az agyvizem. Ott volt a MABISZ gépjárműtagozatának vezetője, Járay ügyvéd "úr" (ők képviselik az én peremben a Generálit), meg egy Pörzse Sándor nevű ügyvéd, aki hasonló dolgokat feszeget, mint Grád Tanár Úr. Járayék szerint Te vagy a hülye (már bocsánat), mert miért okoztál kárt (mintha ez az ember direkt csinálná...), ill. szerinte egyértelműen a károkozóé a felelősség, mert a biztosítás csak "segítség" a károkozóknak...Én nem is értem hogy mondhat ilyet egy magát szakembernek mondó ügyvéd!!!! Mind addig igaz ez az állítás, ameddig ezt az állam nem teszi kötelezővé. De mint az a nevében is benne van, KÖTELEZŐ FELELŐSSÉG BIZTOSÍTÁS!!!!! Siralmas komolyan!!!!!És a legszebb, hogy arra a kérdésre egyik okos sem adott választ, hogy ha ez most ennyire evidens, hogy a károkozó álljon helyt, akkor januártől miért van kell létrehozni a csődalapot???
A tegnapi Tények beli riportban is megmondta az Ombudsman szóvivője, hogy ugyan tett lépéseket a PSZÁF, de ezek nem voltak elégségesek. Akkor mi itt még a kérdés????