Elnézést a mostani kommentemhez lehet tele lesz személyeskedéssel. De mivel itt se vagyok és a kedves Nándi belekever mindig így úgy gondoltam írok egyet ha már ő is ilyen lelkes.
Visszaolvastam a kommenteket és válaszolgatok egy két idézetre meg kommentre. Annyi a szabad időm hogy ráérek itt írogatni Nándorfehérváry írásaihoz. Remélem nem sértődsz meg kedves fórum társam.
Nándorfehérvárytól idéztem:
Kassad: „Én meg azt hallottam, hogy valaki pont ugyanígy végezte, mert szétoffolt egy fórumot ráadásul külföldről! Veszélyes magyarországra már írogatni is, lehet azt sem kéne tenned Nándi...”
Azt hiszem ez a hozzászólás is a büntető történykönyvben büntetendő cselekedet (mások agresszióval való megfenyegetése).
Utána néztem, lehet hogy figyelmetlen voltam de ilyet nem találtam a büntető törvénykönyvben. Amúgy meg semmi olyan nincs ebben ami büntetendő lenne. Itt senkinek sem ismert a személye így nehéz elkövetni bármit is.
2012.04.18. 11:52
„KassadVéleményemStefanAti, ez most a témához volt hozzászólás? Mert nekem nem úgy tűnik...”
Itt se vagyok, már megint minek keversz bele? Amúgy meg mindig a témához szóltam hozzá, kivétel amikor hozzád kellett külön…
A kis történeted amit írtál, elég tág értelemben kapcsolódik a témához mondhatni hogy sehogy, de ha ragaszkodsz hozzá akkor egye fene kapcsolódik a témához…
Amúgy a közbiztonság jó, amelyik megyét írtad ott a legrosszabb de ott mindig is ez volt. ( Miskolc mindig is egy zűrös város volt) Ha itt élnél akkor tudnád, de amúgy meg milyen alapon ítélkezel itt ha nem is itt élsz??
Szegénységi bizonyítványt azt te állítottál ki magadról elég hosszút és még a mai napig folytatod is. Gratulálok ehhez csak így tovább!
Egyszer se dobáltam sarat itt senkire, távol áll tőlem az ilyen, hogy egy fórumon ilyet tegyek.
Semmi közöm a moderátorokhoz és egyik fórumozóhoz sem.
mylon-nak kéne példát mutatnod milyen jó magyar állampolgár vagy, aki szereti a szülőhazáját, és a témát segíti előbbre.
Ovis színvonal oda vissza meg van: „Kassad: menj el TE.” Szerintem ez az ovis színvonal. Nándorfehérváry írásából idéztem csak.
Én a törvényt nem erőszakolom rá senkire. Segítek csak, hogyan lehet megfelelni a törvénynek. Amúgy amíg nem voltál itt nem volt ennyi személyeskedés. Azóta meg csak az van…
Honda Civic 2012.04.18. 14.22.-kor írt kommentjére tessék oda figyelni.
Nándorfehérváry 2012.04.18. 15:09-kor írt kommentjéhez: A google-nél kicsit többet mondtam mert azért minden ott nincs fent. Mondtam példákat is. Az hogy neked egyik se tetszett arról nem tehetek. Mások is mondtak példákat saját példákat is, azokat vagy nem fogtad fel vagy nem tudom miért támadod Kassadot és StefanAtit.
Nyugodtan szólj hozzá bármelyik kérdező kommentjéhez, de értelmeset mondj és ne bíráld a másik tanácsát. Másé is lehet jó tanács, nem csak a tiéd. Én a tiédet is elfogadom de ettől még a saját tanácsaimat is jónak tartom.
StefanAti 2012.04.18 15:26-kor írt kommentjét tessék figyelembe venni, egyet értek.
HondaCivic 15:28-kor írt kommentje: Ez így van!
StefanAti 15:33 komment szintén így van.
Honda Civic 15:48 jó felvetések…
Aki úgy érzi egy komment erejéig írjon, aztán folytatódhat az eredeti téma...