Én befizetném.( ha így van ahogy írod)
Minden ami ezután történik az + klts.neked.(és beszedik + ban azt is).
A végrehajtó meg olyan mint a"cunami"egyszer csak jön.
websas
Én befizetném.( ha így van ahogy írod)
Minden ami ezután történik az + klts.neked.(és beszedik + ban azt is).
A végrehajtó meg olyan mint a"cunami"egyszer csak jön.
websas
Az a gond, hogy tényleg akkor és ott parkolt szelvény nélkül az autó, amire (azóta már)jogerős és végrehajtható fizetési meghagyást kaptam. (Bírósági levél: A fizetési meghagyás jogerős és végrehajtható).
Kérdés, hogy megindítják-e a végrehajtást??
30 000 Ft-os ügynél ez mennyi plusz költséget jelent majd (plusz illeték, plusz ügyvédi díj, plusz még valami)?
A végrehajtó jelez, mielőtt meg kívánja indítani a végrehajtási eljárást??
no21!
Mit akarsz tenni?? AZZZért is bebizonyítod hogy NINCS igazuk, a bíróság elött is, vagy visszavonod az agarakat, bejúzod a farkad és fizetsz!
HA EGYSZER LESZ VALAKI ( AKI NEM AKÁRKI ) AKI MEGNYERI ELLENÜK A PERT, akkor feleszmél a társadalom és leveti béklyóit, és követi a példát!
Addig mindenki csak fzetni fog, mert nem akar szembe pisilni a széllel! Vagy nincs elég kitartása, vagy ÖNBIZALMA! A tudásról már nem is beszélek! :-)
Szépségemnél már csak a szerénységem a nagyobb! :-)
NOs döntsd el hova tartozol, vagy hova akarsz tartozni!
Nézelődj a centrum parkolás per-ben, meg itt!!!
GYőztek már külömben emberek ebben a témában!!!
A bírótól függ minden. HA átlátja a jogsértést, nem kell fizetni, ha nem akkor hosszú lesz!
ELISMERNI NEM KELL!!!!
Az eredeti 15 ezer nem elég nekik, ne aggódj! A "talán békénhagynak" kategória pedig az amelyik fiokba ha bekerülsz TUDJÁK, hogy mindig így lessz!! Erre a fiokra az van írva "BALEK, FIZETNI FOG!"
Fizetési meghagyást csak Bíróságtól kaphatsz.Ha nem jogos:nem kaptál tértis felszólítást a park társ.-tól,nincs bizonyítóerejü fotó, túlfutott a történet az 1 éven.stb akkor ellentmondással kell élni.Az tárgyaláshoz,bizonyításhoz vezet és jogerős lezárásig nincs végrehajtás.Ha a fiz.meghagyást Bíróság küldte akkor a 15 nap ketyeg és feleslegesen levelezel bárkivel.Ezen a fórumon sok lehetséges kivédési javaslat található szemezgess belőle.Ha úgyérzed nem védhető akkor annyi.Vesztett per kb.15 e.ft. plussz lehet.
websas
Valaki adjon legyen szíves egy érdemleges választ!!!
Kaptam egy fizetési meghagyást egy vidéki parkolási társaságtól (30 000 Ft-ról), egy db. tavalyi parkolás pótdíjának nem megfizetése miatt. Valakinek van-e javaslata, hogy melyik utat válasszam (nem szeretném befizetni a (teljes) összeget)?
15 napon belül ellentmondással élek a fizetési meghagyás ellen, aztán nem fognak perre menni egy db. parkolás miatt? Ha mégis, mennyivel emelkedik az eddigi pár tízezres összeg?
Nem élek ellentmondással, akkor a fizetési meghagyás jogerőre emelkedik, tehát végrehajtatják a követelésüket? Mi módon, mennyi plusz költséggel?
Befizetem csekken az eredeti bírság összegét(15 000 Ft-ot), az ügyvédi és egyéb költségek nélkül. Talán békénhagynak?
A társaságnak írok méltányossági levelet, melyben kérem, hogy az eredeti bírság összegére csökkentsék a követelésüket?
Ki mit javasolna,aki már esetleg átesett ezen a procedúrán??
Köszi a válaszokat előre is.
megjött az idézés dec 2. tárgyalás holnap viszem az ügyvédhez a papirokat
Sziasztok!
Cégünk összes járműve, mobilparkolásos rendszerben fizeti a parkolását a fővárosban.
A mai nap jött egy levél az EME Zrt-től, amiben a következőket írják:
"A hatályos parkolási rendeletek értelmében a mobiltelefonos parkolási fizetési rendszer csak akkor használható, ha az erre utaló matrica a gépjármű első szélvédőjén, kívülről teljes egészében jól látható helyen és ellenőrizhető módon van elhelyezve."
Ehhez küldenek két matricát, egyet a szélvédőre, egyet meg csak úgy figyelmeztető jelleggel ragaszthatod fel az autód hátuljára.
A kérdésem az lenne, hogy tényleg csak a matricával együtt lehet ezentúl parkolni, vagy ez csak valami marketing számukra, amit próbálnak ránkerőltetni?
Sziasztok, nekem egy konkrét esettel kapcsolatban lenne kérdésem.
Kérdésem, hogy mi ilyenkor a teendő, terjeszthetek-e elő a 3-as pont alapján perújítási kérelmet (ide nem volt írva lejárati határidő), vagy ez a végrehajtási eljárás nem is igazi eljárás, csak így nevezték el, hogy az ember begyulladjon és fizessen (mivel nem ajánlva jött, nem tűnt valami hivatalosnak). A levele végén még megemlíti, hogy végrehajtási kifogást terjeszthetek be a bíróságnál, 15 napon belül, de mihez képest, ha nincs is átvételi elismervény róla.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nem olvastam részletesebben a fórumot, mert szerencsére már nem vagyok érintett, de azért leírnám friss tapasztalatomat, mert valakinek segíthet.
Nemrégiben volt egy parkolási perem, amit megnyertem. Nem azért amit most leírok, de a bírónő tájékoztatott, hogy a következők alapján is elutasította volna a felperes követelését.
Nem volt a kezükben semmilyen általam aláírt, a felszólítások átvételét igazoló papír.
A bíróság előtt bizonyító erővel csak és kizárólag a tértivevénnyel feladott, a címzett által aláírt, vagy kétszeri tértivevényes kiküldés után át nem vett levelek minősülnek. A postaládába csak simán bedobált küldemények mintha nem is léteznének.
Tehát, a nem ajánlottan-tértivel feladott küldeményekről, maga a feladó is tudja, hogy bíróságon behajthatatlanok. Arra utaznak, hogy állandó presszióval elérjék, hogy a begyulladt adós legalább részben fizessen. Ezért ajánlgatják a kedvezményes fizetési lehetőségeket. Ők töredék áron vették a követeléseiket, már a részbeni fizetéssel is jól járhatnak. Ne reagáljatok ezekre, sem írásban sem telefonom, mert pont ezzel szolgáltattok nekik bizonyítékot.
Ezt mindig is tudtam, de már kezdtem meginogni. Most első kézből kaptam megerősítést a saját ügyemben.
Sok sikert!
Mi emelkedett jogerőre? A fizetési meghagyás, vagy az eljárást megszüntető végzés? (vélhetően az a "levél", hogy az "ügy elvetve" ez akar lenni).
Gyorsan kellene intézkedni én a bíróság vezetőjének elfaxolnám a 3 egymásnak ellentmondó iratot és időpontot kérnék a személyes bemutatásra, illetve a Bíróságok heti "nyiltnapjára" bemennék és panaszt tennék.(minda kettőt párhuzamosan valamelyik csak bejön).Határidőkre vigyázni vérehajtót ne várd meg!
A vérehajtás felfüggesztését kérelmezni az ügy lezárásáig.A Bíróságok honlapján (mert van nekik) Tel.számok e-mail címek, fogadóórák stb többnyire fellelhetőek.
websas
Sziasztok!
Érthetetlen!
A történet:
???????
Sziasztok!
Kaptam egy fizetési meghagyást egy vidéki parkolási társaságtól (30 000 Ft-ról), egy db. tavalyi parkolás pótdíjának nem megfizetése miatt. Valakinek van-e javaslata, hogy melyik utat válasszam (nem szeretném befizetni a (teljes) összeget)?
Ki mit javasolna,aki már esetleg átesett ezen a procedúrán??
Köszi a válaszokat előre is.
Sziasztok!
Remélem tud vki némi támpontot adni,igyekeztem az eddigi hozzászólásokból némi tudást magamba szívni,de kérdés azért még akad...
A behajtani tilos(kivéve x. járművek) területen álltunk meg 2pillanat erejéig,amit természetesen azonnal sérelmeztek a rend őrei. Feljelentés a behajtásért. Aztán kiderült,h lejárt a műszaki(erről természetesen nem tudott egyikünk sem,szerencsétlen pillanatban derült ki).
tehát két feljelentés...
Várjuk meg amíg kiérkezik,és akkor írjunk fellebbezést,v mlétányossági kérelmet? eddig sosem volt még semmi probléma,erre hivatkozzunk,v van vmi egyéb "enyhítő körülmény"? És egyáltalán,hogyan,van erre vmi minta valahol?
Mennyi az az összeg amit még így is kiszabhatnak?
Előre is nagyon köszi!
Elnézést, a Centrumba írtam először, most találtam meg, hogy ebbe a topikba illik az esetem:
Szerintetek mit tegyek akkor, ha 2007.07.27-én lejárt a parkolójegyem, és 2007.08.13-án befizettem 2310 Ft-ot, amit valószínű elnéztem, mert biztos nem ennyi volt az 5 napon túli pótdíj.
Ezek után szeptemberben kaptam egy levelet az FKPT-től, hogy 4830 Ft-ot kellett volna befizetnem, de semmit nem fizettem eddig be, azaz 0 a befizetett összeg. Ami szimplán nem igaz, hiszen ott a csekk, ami még megvan, hogy fizettem már, csak elnéztem az összeget. Így nem válaszoltam erre a levélre, gondoltam, ennyi idő alatt nem dolgozta fel a rendszerük a befizetést és biztos elgépeltek valamit, mert akkor nem azt írnák, hogy nem fizettem semmit, és amint feldolgozzák rendesen, akkor küldenek egy levelet a különbözetről, amint az normális kultúrált országokban várható lenne.
Egy évig nem történt semmi, majd most kaptam egy levelet, de már nem az FKPT-től, hanem a Pesti Központi Kerületi Bíróságtól (V. Markó u. 25), hogy a Zelkó és Társai Ügyvédi iroda által képviselt FKPT jogosultnak 15 napon belül fizessek meg 4830 pótdíjhátralékot (továbbra is elszámolva!), államnak járó illeték címén 3000 Ft-ot, jogosultnak járó költség címén 2000 Ft ügyvédi díjat, 175 Ft adatlekérdezési díjat és 12000 Ft ügyvédi díjat, stb. 15 napon belül ellentmondással megtámadhatom.
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy mit tegyek és mire számítsak? Kicsit kafkai helyzet, hogy egy alig olvasható, fényérzékeny gyűrött fecnin rossz sort nézek, és emiatt most több mint 22000 Ft-ra bűntetnek meg, ráadásul amennyire én elnéztem, ők pont annyira hibáztak a befizetett összeg elszámolásával.
No jó!
Leírom történetem, hátha sok kérdést megválaszol.
Körülmények: bünticetlik 2001-2003-ról.
Mindenkinek sok sikert!
Üdv,
B.
Atis77!
Ha jól tudom.
Kedves Fórumozók!
Ha valaki tudna segíteni a következőkben, nagyon megköszönném.
Egy középületben dolgozom, autóval pedig a mélygarázsban parkolok. A mélygarázsból való kihajtásnál a jobb oldal abszolút beláthatatlan (a garázskihajtó jobb oldalán az épület jobban kinyúlik a járdára, mint bal oldalt).
Csak akkor lehet meggyőződni, hogy nem jön semmi/senki, ha az autóm orrát legalább egy méterre kidugom a járdára.
Mivel a járdán gyakori a biciklis (az út másik oldalán bicikli út van, tehát gondolom nem szabályosan használják a járdát) ez balesetveszélyes. A minap is történt szerencsére egy nem túl komoly baleset, jobbról jövő biciklissel találkoztam a kihajtáskor. Mivel a sebességem 1km/h volt, a "baleset" arról szól, hogy lett egy 20 cm karcolás az autón, a biciklis még el sem esett.
Kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen jogi szabályozás arra, hogy a garázskihajtóknál az épületre valamilyen táblát, tükröt, vagy egyéb jelző berendezést kell kihelyezni? Főleg, ha a kihajtás beláthatatlan út/járda szakaszon történik.
Előre is köszi a választ!
Sziasztok
Úgy néz ki van igazság. NEm tudom emlékeztek - e erre?
Sziasztok nekem is kéne egy kis help.
2002–2 és 2002–12. hóig, a Budapesti önkormányzati parkolási kft szerint, 61szer nem volt érvényes parkoló jegyem. A bibi csak az, hogy az autó 2002 május 8–10 környékén, bekerült a faterom melóhelyének telephelyére, és ott volt a kocsi amig el nem adtam. Namármost 2002 májusa előtt, 5 db olyan eset van ami jogos lehet feléjük, de fotó ott sem készült( itt jegyezném meg, mikor nem vettem jegyet akkor kint volt az elakadásjelző háromszög, mert többet kellett szerelni a kocsit, mint amennyit használni tudtam),és a legnagyobb baj az, hogy jogerős határozat van, és már a végre hajtótól is jött a papir. Mit tehetek? A kocsit is le akarják folgalani(amit 2002 decemberben eladtam, de ugy néz ki hogy nem iratták át, és az adásvételim elveszett)"
Jobban átnéztem a papirokat. A fizetési meghagyás mellett, van egy lista arról, hogy mikor parkoltam, birság, pótdij összege, és a fizetési felszólitás kiküldésének időpontja. Itt az az érdekes hogy az első 5–6 parkolásról állitolag küldtek felszólitást 2002–08–15.-én, a többire pedig a fizetési meghagyással megegyező dátum van 2007–02–12. Hogy lehet az, hogy olyan dijat követelnek rajtam, és azt jóvá is hagyják, amiről tudomásom sem volt? Mit lehet kezdeni egy első fokú fizetési meghagyás ellen, ami már lassan egy éve jogerős? A számla végösszege 325e ft ami nekem sok pénzt. Csak a fizumat tudják tilatani de akkor meg a megélhetésemnek annyi( 2 kiskorú gyermek van és áprilisban jön a kistesó hitelt törlesztek albérletben lakunk.) Valamit segitsetek már ha van erre valami megoldás.
Előre is köszi."
Mielőtt elmentem ügyvédhez irtam a biróságra hogy tárgyalják ujra az ugyet és a végrehajtást függesszék fel. Az ügyvédnő is azt mondta hogy 1 a 1000000000 hoz az esély rá hogy ujra tárgyalják. Hát ugy néz ki mákom van, mert 7. hó végén jött egy papir a végrehajtótól hogy felfüggesztette a végrehajtást. Aztán jött is a levél a biróságról is,m hogy a perujrafelvétel sikeressége valószinünek látszik. Tegnap kaptam a másik levelet hogy 3 példányban adjam be a kérelmet nevezzem meg a tanukat illeték stb.
Tehát kéne egy megfizethető ügyvéd nekem gyorsan mert 8 (már csak 7) napom van az egészre.
Kedves Fórumozók!
Remélem tudtok nekem segíteni. A problémám a következő: Egy igen zsúfolt panelrengetegben lakom, ami 30 éve épült. Akkor még nem számoltak azzal, hogy valamikor az autók gombamód elszaporodnak. Jelenleg a házunk előtt semmi parkolóhely nincsen, mindenki oda áll, ahova tud. Gyakran nem éppen szabályos helyre, de ha meg akarsz állni a kocsival, valahova tenned kell.
Nos én a mai napon kézhez vettem egy határozatot, csekkel, hogy tilosban várakozásért fizessek be 30.000 forintot. Semmi értesítő, adategyeztető lap, 5-6 ezer forintos bünti, egyből a 30 ezres csekk. És még csak tájékoztatást se adnak, hogy van-e még folyamatban lévő ügyem. Mert én semmit nem kaptam eddig, csak ezt a csekket.
Körbeérdeklődtem, hogy mit tehetek, de nem sok sikerrel. Pereljem be az önkormányzatot, hogy nincs elegendő parkolóhely? (kb 3* annyi kocsi van, mint parkolóhely)
Fellebbezzek, hogy semmi értesítőt nem kaptam?
Álltam még ott egypárszor(hisz máshova nem tudtam volna), de nem tudom, hogy a közrend drága őrei még hányszor csavarogtak arra.
ha még kijön egy két csekk akkor tulajdonképpen a teljes fizetésem az állambácsié lesz.
Nem én vagyok az egyetlen persze. Nagyot kaszélnak a környékünkön.
Szóval, légyszives, ha valaki tud érdemi tájékoztatást adni akkor jelezzen!
Köszi
griff
Ferrke-vel értek egyet,és ez a max ami a "kötelezően elvárt együtt működés" keretében tehető.
Épeszű Bíróság úgysem ítélne ellened,ha csak nem bizonyítják,hogy ott egy láncon magaddal húzható jegykiadó automata volt és így mozgás közben vehettél volna jegyet.
Monalisa 1
1,nincs mindenkinek mobilja,és nem kötelező tartozéka az autónak.
2,többnyire min.5000 ft-al számlát kell nyitni és szerződést kötni az adott park.társ.-nál(mi van ha más városban parkolsz)
3,van aki keveset parkol és az 5000 ft induló akár egy évre is elegendő.miért venné meg előre?
Miért kellene helyi kiskirályok barom rendelkezéseit betartani komolyan venni?
"Állampolgár légy ne alattvaló"
websas
Küld el fénymásolatban az ügyfélszolgálatra a büntipapirt és a parkolojegyet és kérd a bünti törlését mivel volt jegyed. Eredeti papirt ne adj ki a kezedből bárhogy is kérik!!
Sőt, rugj rajtuk egyet: Irjátok le hogy a férjed találkozott a p.őrrel, szolt neki hogy ne büntessen, most megy jegyet venni!!!
A p.társaság nem hatoság, nem kell elájulni a fenyegetéseiktől....
Ja, nem emilben hanem tértisen küld el postán.
Pech. Hacsak a férjed nem tud vinni két tanút akik igazolnák: az autótól a jegykiadó automatáig és onnan vissza csak és kizárólag - vagyis ez idő alatt sehová máshová. Akkor talán neki hisznek és nem a parkolóőrnek.
Én tudok olyan vidéki nagyvárosról ahol "zéró" időtartam van a jegyváltásra, vagyis ha leparkolnak a kocsival egyből ketyeg a 15-30-60 perc. Az hogy semmi időt nem adnak a jegyváltásra - tessék mobiltelefonon előre megvenni azt a jegyet...
Monalisa
laikus hozzászóló
Tisztelt Fórumozók!
Parkolási ügyekben nem igazán vagyok otthon ezért kérnék egy kis segitséget. Az eset a mai napon történt a férjemmel. Leparkolt a kijelölt helyen és elindult parkoló jegyet venni.Mire visszaért a kocsihoz a parkolóőr szépen lefényképezte az autót. Az őr által rögzitett időpont 15.45 a parkolójegyen szereplő időpont szintén ennyi. A férjem próbálta neki elmagyarázni hogy idő kell amig elmegy az óráig és vissza is ér. Ő közölte nem figyeli ki mikor áll meg és mit csinál a panaszával forduljon az ügyfélszolgálathoz. Kérdésem az lenne ebben az esetben jogos e a büntetés?
Üdv!
Köszönöm a segítséget, majd ha alkalom nyílik rá, akkor beszámolok a fejleményekről.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |