Tisztelt Fórumozok!
Segítségre szorulnék! Két hete vásároltam egy 1994-es motort magánszemélytől! Szüleimmel elmentünk hozzájuk a motort megnéztük, kipróbáltam nem volt vele probléma AKKOR MÉG!!!! Az eladót elkezdtem faggatni a motor múltjáról, hibáiról mi az amit kicserélt rajta! Az eladó édesanyám és édesapám előtt állította, hogy mivel most volt a motor műszakin a motorját felújította több mint 100 ezer forintot költött a motorra! (kopó alkatrészek cseréje és a motoroknál évente szokásos cserékre!) Pár napig jártam is vele nem hajtottam meg a motort mivel nem rég szereztem nagymotoros jogosítványt így ismerkedtem a géppel és féltettem nehogy esés legyen a vége! Egyik nap elmentem dolgozni és munka végén már nem indult! Másnap utánfutón hoztuk haza elvittem egy ismerőshöz aki a gyertyára gyanakodott meg is vettem a négy gyertyát 14 ezer forintért beletette és indult a gép! Megnyugodtam, hogy oké van ilyen egy hétig jártam is vele és most hétvégén gondoltam megmutatom nagyapámnak nézd milyen motort vettem beindítottam járt picit leállítottam! Délután mentem volna el vele és ugyan azt a hibát produkálta nem indult! Felhívtam egy motorszerelőt azt mondja lehet valamiféle eltitkolt hibája van!! A motor ki lett fizetve az eladó állította,hogy semmi gondja költött rá tökéletes a külsején van mit javítani de hát nem mai motor ezt láttam és tudomásul vettem ez nem olyan nagy probléma! De két héten belül ugyan azt a hibát produkálja kicsit elgondolkodtat, hogy át lettem verve??!! A motor még nincs átíratva!
Mit tehetek?? Kérek mindenkit aki tud adjon tanácsot!!
Köszönöm!
Ádi