cserben hagyott a vétkes tgk.sofőrje

ObudaFan # 2006.03.29. 16:40

Nincs mit.

jagesz # 2006.03.26. 09:04

Köszönöm a választ.

ObudaFan # 2006.03.26. 08:24

Mondjuk cserbenhagyásért még mindig tehetsz feljelentést, hiszen nem győződött meg a sofőr arról, hogy senki sem sérült meg. A rendszámból két betű és a kocsi típusa pedig azért kiindulópontnak elég is lehet.

jagesz # 2006.03.26. 05:37

Tisztelt autójogász ,és fórumozók !
Tanácsot kérek.

Pénteki csúcs,reggel 9 óra.A Kerepesi útnál a Pongrácz u.-ra balra kanyarodó sávba indexeltem, mikor hátulról egy cca 40 tonnás Merci bill. tgk. belémjött.A sárvédője totál megnyomta a hátsó ajtómat /Opel Agila/,a hátul ülő 77 éves hölgynek az ijedtségen kívül hál'isten nem lett baja.Hogy ne zárjuk le a forgalmat, a sofőrnek mondtam, hogy a kanyar után álljunk félre a papírokat megírni.OKÉ, mondta. Én félre is álltam ,de megdöbbenve láttam,hogy ő eltűzött mellettem a Pongrác úton tovább.Én persze "üldözőbe "vettem,de sajnos sikertelenül,mert eltűnt.
A kocsim lizinges,cascom nincs.A rendszámból FZ.... ennnyit tudtam
megjegyezni.Rendőrt nem hívtam,időre kellett mennünk ügyvédhez.
Ilyen szituban / 28 éve vezetek/ még nem volt részem,a jóhiszeműségem és figyelmetlenségem /rendszámot nem jegyeztem meg /áldozata lettem,vagy lenne megoldás ? A MABISZ tudtommal ilyen esetben nem térít. Pedig cserbenhagytak.
Van ötlete,mi a megoldás,vagy saját költségen javíthatok.A kár jelentős.A csalással szerzett betétlap nem az én asztalom.Válaszát köszönöm,

Katalin