Pszichológusi szakvélemény

alkusz # 2009.11.24. 17:48

Köszönjük mindenkinek.T.alkusz

sagit # 2009.12.17. 08:51

Tisztelt Hozzáértők!

Gyerekelhelyezés során a bíróbő orvos pszichológiai szakértőt rendelt ki hogy megvizsgálja az érintetteket.(anya apa 2 gyermek).
Tudna valaki mondani valamit erről hogy ez hogy történik ? Mire lehet számítani?
Kell vinni egy kézzel írt önéletrajzot - gondolom nem szakmait - mit kell tartalmaznia? Előre is köszönöm a válaszokat !

T

müller # 2010.02.10. 20:28

Tisztelt Fórumozók!
Érdeklődnék, hogy tudtok e valamit Dr Komóczi Mihály szakértőről mondani. Elkészült a vizsgálat, de az eredményre még várunk. Nekem korrektnek tűnt, remélem az eredmény is az lesz. Gyermekelhelyezés megváltoztatása az ügy. Várom a hozzászólásokat.

Csiza Csaba # 2010.06.04. 15:50

Kedves Olvasók!

A mai napon értesültem egy felettébb érdekes igazságügyi "pszichológusi szakértői" véleményről, miszerint a 3 év 9 hónapja elzárt fiam nem befolyásolt.

Ha valakit ennek konkrét részletei érdekelnek, az alábbi weboldalamon olvashat erről, itt:

http://csiza-csaba.hu/

Más, egy kérés, teljesen komolyan.

Kérem, ha valaki tud valóban FÜGGETLEN és VALÓDI igazságügyi pszichológus szakértőt ajánlani nekem, aki SZAKEMBER és AKIT NEM LEHET LEFIZETNI, legyen szíves írja meg nekem a csiza.csaba@gmail.com e-mail címemre az elérhetőségét a szakértőnek, ugyanis másik szakértőt fogok kérni az ügyben.

Köszönettel: Csiza Csaba

karló # 2010.07.12. 17:54

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni örökbefogadás miatt, az gyh. kért pszichológiai szakvéleményt, de én azt érzem, hogy ez már meg van előre "IRVA", már az első taláűlkozás után az ajtón kivűl megmondtam a férjemnek, KÉRHETEK- E FÜGGETLEN SZAKÉRTŐT, VAGY MÁR KÉSŐ, ALÁIRTAM A PAPIRT HOGY VÁLLALOM, DE ROSSZ ÉRZÉSEIM VANNAK.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
KARLÓ

karló # 2010.07.12. 17:56

...VAGY TUDNA VALAKI SEGYTENI, HOGYHA SZAKÉRTŐI VIZSGÁLAT IS "ROSSZ", AKKOR HOVA FORDULHATOK ÉS MI A TEENDŐ???
KÖSZÖNÖM

karló # 2010.07.12. 18:05

Tisztelt Dr. Grád András Ügyvéd Úr!
Segítségét szeretném kérni az unokatesomról van szó, örökbefogadási ügyben. A családvédelmi pszichológiai tesztet elfogadták, a tanfolyamon részt vett az unokatesóm, becsületesen elmondta és vitte a pairt,hogy a gyermektelenség miatt segítséget kért a pszichiátrián, de sajnos ott nem kapott erről véleményt, hanem szakértői véleményt javasoltak, akit a Gyh meg is nevezett.Félünk hogy ez már el van döntve, LEHET E KÉRNI ILYEN ESETBEN FÜGGETLEN SZAKÉRTŐ VÉLEMÉNYT, HOGY TÖRTÉNIK EZ???MI LEHET AZ ÜGY TOVÁBBI MENETE, HA A SZAKÉRTŐ IS EZT MONDJA, HOVA LEHET FORDULNI, BIRÓSÁGHOZ ÉS ENNEK A KÖLTSÉGEIT KINEK KELL ÁLLNIA?
KÖSZÖNÖM
KARLÓ

Isana # 2010.11.01. 05:56

Tisztelt Fórumozók! Az érdekelne, ha valaki a Rorschach Teszt során 3 ábrán másodjára vagy harmadjára azt mondja, hogy talán lehetne szexuális vonatkozása is(nemi szerv) a képen, az valójában szexuálisan túlfűtött, és csak a szexre tud-e gondolni? Ezenkívül helytálló-e az, hogy rendkívül hangsúlyosan szerepelnek a gondolkodásában szexuális tartalmú elemek? Egyébként a vizsgált személy ismerte az ábrákat http://www.deltabravo.net/…orschach.php
és nagyjából azokat a válaszokat részesítette előnyben, amelyeket a legtöbben, mégis az a vélemény jött le, amit az ügyész szeretne hallani! Milyen szakember az olyan, akinek fel sem tűnik az ábrák ismerete és ír egy teljesen olyan véleményt, amelyet szinte szóról szóra hallani akartak tőle!

jogiügy # 2017.09.07. 16:41

Üdvözletem.
Az minek számít btk szerint, ha egy orvos személyes vizsgálat nélkül "szakvéleményt" készít, és a "súlyos betegségre" hivatkozva gyógyszer illetve kezelési költségeket elszámol?

Vadsuhanc # 2017.09.07. 17:37

Pontosíts... Kinek számolt el és mit ?

Kérdésed első felére a szakértő iratok alapján is adhat szak(értői) véleményt.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.09.07. 18:12

(A gumiszobába tévedtél, Vadsuhanc...)

Vadsuhanc # 2017.09.07. 18:19

KBS .... :-)

Rájöttem, hogy hopppááááá...:-)

jogiügy # 2017.09.08. 20:58

Az orvosi papírok hazugságai kitalált, fiktív betegségekről. A "szakvéleményen" olyan hazugságok vannak, ami sértő. Tb támogatott gyógyszert írt és kezeléseket.