legelso lathatas - felkeszites

_Wasp_ # 2008.12.15. 19:28

de ezt a jogot nemigen szankcionálja ->> az apa tájékoztatási együttműködési kötelezettségének elmulasztását nem szankcionálja

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

_Wasp_ # 2008.12.15. 19:26

Az országból természetesen nem viheti ki az engedélyed nélkül.

jogod van tudni, hol a gyermeked, de ezt a jogot nemigen szankcionálja a törvény, ezért javaslom, hogy mégiscsak próbáld megbeszélni az exeddel.

(és mit tudsz csinálni, ha azt mondja, ITT lesznek, és mégiscsak kiderül, hogy OTT voltak? (semmit.) szóval beszélj vele...)

egyébként a volt férjed egy idióta. Semmiből nem tartana megmondani, hol lesznek, és elkerülne ezzel egy problémát.

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

hummingbird # 2008.12.13. 23:20

Nemsokara lesz az elso lathatas, amikor a gyerekeket az apjuk elso alkalommal viszi magaval. A lathatas 5 napos lesz. A gyerekek 4 es 6 evesek.
A kicsi nem szeretne vele menni, az ujjacskajan szamolgatja, hogy milyen sokat kell majd nelkulem lennie, es a lathatasra valo felkeszitest nagyban hatraltatja, hogy a gyerekek apja nem hajlando elarulni, hogy hova mennek, hogy fognak telni a napjaik.
A nagyobbik szivesen megy, es talan abban is bizhatok, hogy nemcsak most lelekes, hanem a 3., 4 nap utan is az lesz. Kislanyom viszont egyebkent is nagyon anyas, szorong, ha nem vagyok vele. Kertem az apjukat, hogy ertse meg, hogy a kicsinek segitene, es sajat kapcsolatukra lenne jo hatassal, ha engem is nyugodtnak erezne a kicsi a lathatassal kapcsolatban es konnyebb is lenne elkepzelnie az egyutt letet.

A gyerekek apja csak a mellet veri, hogy jogerosen megkapta a lathatast, es ha ez nem tetszik, akkor forduljon a jogi kepviselom az ovehez. Holott nekem nincs is ugyvedem, hiszen mar abban remenykedtem, hogy vegre a jogeros iteletekkel lenyugszanak az allapotok, es nem kell ismet birosagra jarkalni. Nem erti meg, hogy alapjaban veve a problemam azzal van, hogy nemcsak en nem tudom, hogy hol lesznek a gyerekek, mit fognak csinalni, de ha kerdezik, akkor sem tudok semmi konkretet mondani csak azt, hogy meglepetes es milyen jol fogjak magukat erezni. A kicsi viszont nem elegszik meg ennyivel, fel es nem akar menni.

Szeretnem tudni, hogy van-e jogom tudni, hogy hova viszi a gyerekeket es ha ennek ellenere nem egyuttmukodo, akkor mit tehetek?

A HOVA kerdes azert is fontos, mert az apjuk kulfoldon el. Ugye nem viheti ki oket az orszagbol az engedelyem nelkul? A gyerekek nalam vannak elhelyezve.

Koszonom