Obudafan! Tudtam, hogy rád számithatok, ezért irtam újra. Akkor ez azt jelenti, hogy hiába nincsen mégcsak ideiglenes végzésem sem arról, hogy köteles gytartást fizetni (csak a válókeresetben hogy aláirta, fizetett eddig és ennyit vállalt), kérhetem ezt a kéthavi elmaradtat is... akkor mi van, ha ő azt hazudja a birónak, hogy fizetett nekem? Neki kell bizonyitania hogy fizetett, vagy nekem, hogy nem fizetett? Számit-e esetleg a párom szava, ha arra kerülne sor, hogy tanusitja, egy fillért nem adott?
A biróság elnökétől kaptam a levelet egyébként, hogy ezt a tárgyalási időpontot vehetem soronkivülinek, mert nagyon gyorsan kitűzték. De akkor újra kell kérvényeznem a második tárgyalásra is a soronkivüliséget? Mert a párom azzal riogat, hogy szerinte nem fogják kitűzni április előtt, mert kivárják a három hónapot, amikor ő vált el tavaly, akkor megvárták... az én esetemben sem? Április közepén szülök... Vigyek esetleg valami orvosi papirt magammal a tárgyalásra hétfőn a biztonság kedvéért?
Egyébként csak azért problémázok ennyire ezen a gytartás témán, mert eddig ahány ember, annyit mondott (egy sem hozzáértő) és már nem tudom, hogy merjem-e szóvá tenni a biróságon ezt a kettő elmaradtat... egyébként félek, hogy akkor sem fog fizetni, ha a biró azt mondja, ezt is pótolnia kell... bár azt tudom, ha akkor nem fizet, már tudok lépni majd... csak ez annyira rémes, hogy valakit ennyire ne érdekeljen a gyerekei megélhetése. Mert a párom tényleg kiteszi a szivét-lelkét és éjjel-nappal dolgozik, hogy megéljünk, de nem az ő dolga lenne hogy azért dolgozzon pluszba, mert az ex nem fizet semmit. Lehet, hogy én fújom fel a dolgokat, de én biztosan nem nézném el a páromnak az ex nője helyében, hogy nem fizet a gyerekei után. A párom is fizet és mégsem mondom, pedig mondhatnám, hogy csökkentesse a közös baba miatt majd a tartást... Mindegy... ja, és még 1: az ex a nője gyerekére hivatkozva, hogy el kell tartsa, kérheti, hogy kevesebbet fizessen esetleg a két vér szerinti gyereke után nekem?