A gyereked apjával jó viszonyt kellene kialakitanod annak érdekében,hogy a kisfiával tartani akarja a kapcsolatot. Ezt hatósági úton nem tudod kikényszeríteni. Ha meggyőzöd róla,hogy te magad már nem akarsz tőle semmit,csak azt szeretnéd, ha a gyereknek apja legyen, akkor biztosan hajlandó lesz rá. A soraidból számomra azt tűnik ki,hogy még mindig haragszol az apára és szerintem az apa a szemrehányásaidra nem kiváncsi, ezért nem keresi a gyereket.
A gyerektartás magas, pontosan meg is kapod, tehát ezzel semmi probléma nincs. Nem érdemes az emelésért semmit tenned, nem valószínű hogy bizonyítani tudnád: a gyereknek többre van szüksége.
Gyerektartas tema szazadjara
Sziasztok!
A topikokat olvasva sajnos ket dolgora lettem figyelmes. Az egyik az az, h az apak igazan nem tudnak elni lathatasi jogukkal, illetve a gyermektartasdij mertekenek megallapitasa.
Nalam a helyzet egy kicsit forditott.
Keteves kisfiamat egyedul nevelem, az apukaja a terhesseg idejen hagyott el minket, azota nem mutat erdeklodest a gyermek irant, ami engem nagyon bant. Szeretnem ha kialakulna valamilyen apa-fia kapcsolat, sajnos a csaladunk csak ket fore korlatozodik, se nagyszulo, se testverek, senki akihez kotodese lehetne a kisfiamnak.
Mit tudok tenni annak erdekeben, hogy ezt megvaltoztassam. Kerhetem a gyamhatosagtol, hogy foglalkozzon a gyerekevel, vigye el hetvegenkent setalni, stb. Szamara roppant egyszeru ez a struccpolitika.
A masik dolog a gyerektartas, amit O rendszeresen idoben megfizet. Havi 50.000 Ft-ot. Viszont rendkivul magas jovedelmu, tobb millio forint nagysagrendu fizetessel rendelkezik felsovezetoi beosztasban, nagyon jo egzisztenciaval.
Ebben az esetben a Birosag nem itelne meg magasabb gyerektartast? Tudom, h ez az osszeg sokak eletet oldana meg es, hogy a Birosaga gyermek szuksegleteit veszi alapul. De mit nevezunk a gyermek szuksegleteinek? Miert nem elhet egy gyermek magasabb szinvonalon?
Hozzateszem nekem nem az apa penze kell, kertem mar tole, hogy kosson eletbiztositast a gyerek javara, valamilyen megtakaritasi formaba tegye a penzt, hogy a gyereknek legyen jovoje. O ettol elzarkozik.
Mikor a gyermektartasdij temaja szoba kerul, azt mondja, ha Birosaghoz fordulok akkor teljesen leveszi rolunk a kezet es egy fillert nem latunk tobbet.
Mi a velemenyetek a temaval kapcsolatban, illetve tud valaki jo ugyvedet ajanlani?
Koszonom
Mokkacukka
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02