gerbera317
Tévedni tetszik.A fizetési meghagyásban név és lakcím szerepelt,semmi egyéb.
Az,hogy én vagyok a feltételezett adós,csak is kizárólag a végrehajtó felszólításából derült ki,ott szerepelt először pontos személyes adat,addig semmilyen dokumentumban nem.
Miért is viseljem,minek a következményeit??
Kovács_Béla_Sándor
A perújítás lényege ugye,hogy felmerült olyan tényező,ami az alperesre nézve az eddigieknél kedvezőbb döntést,más elbírálást hozhat.
Nos,a rendőrség kihallgatta az ügyben a felperes nevében eljáró édesapát,aki közölte,-mint már előbb is leírtam,-hogy az eljárás ellenem indult.Figyelmen kívül hagyva azt a tényt,hogy van a földtulajdonos birtokában egy olyan földhivatal által kiállított "földhasználati lap",ami a földbérlő,-jelen esetben a fiam,- teljes személyes adatait tartalmazza.Egyáltalán milyen jogon is indította az eljárást ellenem??(Többször,több levélben,szinte minden az ügyben szerepet kapó félnek elmondtam,leírtam,senkit sem érdekelt érdemben,eddig)
Nos,erre a bíró elutasítja a kérelme,azzal az indokkal,hogy NEKEM ismernem kellett volna fizetési meghagyás tartalmát,mivel én vettem át és ellent kellett volna mondanom.Minek is??Ha a személyes adatom szerepelt volna ezen a bizonyos dokumentumon,meg is teszem.De így most már kezdek tanácstalan lenni.